Smymn Melda25 Allah kolaylık versin ben 10 günlükken salladım ama sallamayla sakinlesicek durumda değil daha çok küçük müzik pıspıs dene
Duygumiran Melda25 hayir canm 2 aya kadar sallama beyni sallaniyor besiginde sallasan sorun yok ama ayakta denememelisin
Belacivciv Melda25 Daha çok küçük sallamayın bence, piş piş yaparak yada ayakta gezerek uyutmayı deneyin uyumuyorsa. Yarım kundak ve beyaz gürültü de işe yarar
Melda25 Smymn deniyorum uyumuyor anca kucakta karnını doyururken uyuyor besiğe alınca uyanıyo ağlıyor😔🥺
Melda25 Belacivciv kundak yapınca acmak istiyor sıkılıyo..bugün ilkkez yavastan ayağımda sallıyayım dedim durdu tekrar aldım küçük diye daha .. hep kucağımda uyumak istiyo besiğe koyup yavastan sallayınca uyanıyo ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım🥺😑
Melda25 Eclinass ne güzel bende zamanında karnımda pış pış diyerek sevdim doğdu çok şükür, şimdide pış pış diyince oralı bile olmuyor🥺😑
Cileksi Sallayarak uyuyan bebegin uyku problemi daha çok olur kızımı hiç sallamadım ve 2 aylıkken uyku düzeni oluştu şuan 2.5 yaşını geçti hala kendi uyur. Sallayarak uyuttugun bebek 10-15 dakka en fazla yarım saat sonra uyanır ve yeniden sallanarak uyumak ister . Alışkanlık kazanıyor her uyandıgında sallayarak yeniden yatırmak zorunda kalıyorsun . Elbette zor zamanları olacak ama tavsiye etmem ilerdede hep o şekilde uyumak isteyecek
Melda25 Cileksi 25 gündür ilkkez durmadı ayağımda sallamak istedim.1,2dk salladım kaldırdım ..şu saate kadar uykusuzum kaç gündür 1,2 saatlik uykuyla yım. Besiğine koyuyorum ağlıyor sallıyorum sallamasamda durmuyor ne yapacağımı şaşırdım😔
Belacivciv Melda25 Büyüdükçe daha rahat oluyor canım şuan küçük diye hep kucağında, senin kokunda kalmak istiyor. Bırak uyusun öyle 🙃
Belacivciv Melda25 Ben eşim eve gelince veya haftasonu yapıyorum😅 Ayakta sallamaya alıştırırsan daha çok zorlanırsın benden söylemesii