Petekbal Gebeliğin ilk dönemlerinde inek ciğeri yemek zararlı mı? Googleda okudum az önce fazla A vitamini içerdiği için ilk aylarda bebeği kötü etkiliyormuş. Yiyen var mı ciğer? Zararın gördünüz mü?
Deletedmom7373700 Petekbal yenmemesi gerekiyor. Ciğer falan tüketilmemeli. Yedim bişey olmadı diyen elbet olacaktır. Ama onlarda olmadı diye bişey olmayacağı anlamına gelmiyor. Sakatat tüketilmemeli hamilelikte. Aşırı can isterse iyice pişmiş şekilde çok az yenebilir bence ama abartmadan
Nskyhn Petekbal sucukta yenmeyecek mesela ben yemiştim ama güvenilir yerden almıştık. Tabi 2 gün sonra sucuktan tiksindim. Bence hiç yemeyin. Kendinizi tiksindirirsiniz. Aklınıza yerken acaba mi sorusu geliyor çünkü. Ben bir daha sucuk yiyemem büyük ihtimalle. Kendime yaptığım en büyük hataa
AysunUgur Petekbal en azından ilk 3 ay uzak durulması gerekiyor canım, hem yüksek miktarda a vitamin içerdiğinden, hemde toksoplazma kapma olasılığı yüksek olduğu için
ipekveatlas yenmemeli. a vitamini yüksek oranda olduğunda tehlikeli.. simdi gelir yedim bişey olmadı diyenler