[silindi] Kızlar hamileliğimin başından beri çok koku hassasiyetim yok ama buzdolabının kokusu beni öldürüyor. Eşimi yolluyorum sürekli bozuk bir şey var diye bakıyor ediyor yok :( artık meyve-sebze bölümünü açmıyorum bile haftalardır korkudan. Koku gidermek için tavsiyeniz var mı?
Deletedmom7373700 [silindi] bence komple boşaltın temizleyin. Uzun zamandır içi temizlenmediyse ondan da kokabilir içine yemekleri vs ağzı açık koymayın eğer konuluyorsa. Güzelce temizleyin içini. Bozulmuştur belki sebzelik kısmında bişeyler. Onları falan ayıklarsınız en azından. Temizledikten sonra ds vanilya koyabilirsiniz içine çay tabağı altlığına koyup
Elvanguzel [silindi] aynı durum bende de vardı ıslak mendili maske yapıp açıyordum dolabı tavsiye ederim 😅
N_75 [silindi] ben de 6. Aya kadar çektim o durumu her dolap açtığımda kustum inşallah senin çabuk geçer bu durum
ozlmbl İlk haftalar benimde öyleydi silsemde gecmiyordu ama daha sonra ki haftalarda geçiyor bu durum
[silindi] Deletedmom7373700 eşim koku falan yok diyor işte işin kötüsü o :( vanilyayı deneyeyim ama hemen
minnnie Karbonat da işe yarıyor, küçük bir tabak veya çay tabağına karbonat döküp açık şekilde koyunca bayağı işe yarıyor.
Oelrlrkmemdmd [silindi] ben bir kase süt koydum agzınııı açık bırakın kokuyu hemen alıyor ama bu hal haftalar sonra geçiyor
Nur22Elif Kuzenimin de öyle. Buzdolabını gözünüzden çıkarmışsınız. (Gözde karartma filan da deniyor) hatta bazıları eşini, evini filan karartıyor Allahtan sadece buzdolabı ile sınırlı kalmış. 😅😂
Nur22Elif [silindi] bilimsel olarak tiksinme filan oluyor işte, bölgesel olarak değişiyor sanırım adı. Ama gerçek yani. Tam olarak yaşadığın şeyin adı. 🤭🫢 (ben de hamilelikten sonra öğrendim)
Bayancorek [silindi] Bende öyleydim, üstelik herşeyi düzenli koyarım kokacak bir şey de yoktu. Kokmuyor sana öyle geliyor diyorlardı ama eşime bir güzel temizlettim karbonatlı sirkeli suyla geçti çok şükür.