mrkr Kızlar düşük riskim olduğu içim doktorum 1-2 haftada bir beni çağırıyor kontrole . 10 haftalığız şu anda . Siz kaç haftada bir gidiyorsunuz, acaba daha mı seyrek gitmeliyim ?
Damlatuurgut mrkr 31 haftalığım ayda bir gidiyorum. Bir kere erken doğum riski oluştu o zaman haftada bir gittim iki kere
star3star mrkr ikizlere hamileyim perinatalogla devam ediyorum sürecimi.3 haftada bir gidiyorum kontrolellere
Dmllale Hareketlerini hissedene kadar bazen haftada bir bazen iki haftada bir gittim hareketleri düzene girince aylık gitmeye başladım. Şimdi son zamanlarım haftada bir gidiyorum
Alerdinc mrkr valla benim öyle bir sıkıntım olmamasına rağmen başından beri hiç riske atmadım doktor ayda 1 gel derdi ben 15 günde bir giderdim 2 hafta sonra gel diyordu haftada 1 giderdim. Şimdi de her gün gidiyorum 37+3üm 😅 Maalesef pimpirikliyim hiç riske atamıyorum onunla ilgili şeyleri o yüzden çok yıprandım hamilelikte 🤷🏻♀️Doktorumda illallah etti 😂
Melisakplnn Alerdinc biizmki ayda bir dedi resmen günleri sayıyorum bazen kendim bir iki gün önceden gidiyorum eşimide kandırıyorum 😂😂
Alerdinc Melisakplnn valla öyle kuzum biz annelerin yüreği dayanmıyor çok zor 🤷🏻♀️ Şimdi 3-4 gün kaldı doğumuma nasıl geldik bugüne nasıl zaman geçti anlamadım şimdi de korku başladı hadi bakalım 😅 ameliyat korkusu bebeğime kavuştuğumda ne yapıcam korkusu heyecan panik hat safhada ♥️
Cemreninannesiii mrkr doktorunuz sık sık çağırmışsa biz ondan daha iyi bilemeyiz ki doktorunuzu dinleyin.
Pirayeee mrkr geçen hafta kanamam olduğu için haftalık çağırıyor haftaya gidince belki ayda 1 çağırır. Normalde ilk aylarda ayda 1 çağrılır
[silindi] Benimki 3 hafta sonra çağırdı. Bu hafta gideceğim 4. Haftada inşaallah. Bir sorun olmadan sürekli ultrasona girmek istemiyorum zararlı olabileceği için.
Senaoztrk mrkr 12 haftaya kadar 2 haftada bı gittim 12 den 28. Haftaya kadar 4 haftada bir gittim 28 36 ya kadar 2 hafta bir persembe 36 oluyorum 36 dan doğuma kadar her hafta geleceksiniz dedi doktorum bu haftadan sonra her hafta gideceğim yani
Ozge mrkr doktor ne zaman çağırdıysa o zaman gittim hep çoğunlukla 4haftada bir ama benim bir riskim yok. Riskli gebeler daha sık gidiyor