Kusura bakmayın yazmayı unuttum hepinize de. Benim doktorum doc dr Tuncay yüceydi öncelikle doktorumdan cok cok memnunum bu dünyadaki en kolay sezaryeni geçirmiş birisi olabilirim bi kere bile ağrı sancı hissettiğimi hatırlamam. Hele ayağa ilk kalkışım aşırı kolaydı sanki ameliyat olmamış gibi normal kalktım ve ilk kalkışta bütün koridoru tek başıma yürüyüp yattım kimse elimden bile tutmadı maşallah diyim.
Fotoğraf çekimi ve oda süsleme fiyata dahil. Her odada organizasyon var zaten fotoğraf çekimi de doğum yaptığınızın ertesi günü bi fotoğrafçı geliyo size saat veriyo atıyorum bi saat sonra gelicem diyo kendisi sizi yönlendirerek bir kaç poz çekiyo onlarıda size CD ile veriyor ama öyle çok profesyonel fotoğraflar beklemeyin sadece kaliteli bir foto makinası ile çekilmiş bir kaç poz öyle dışarıdan tuttuğunuz fotoğrafçılar gibi değil yani.
Hemşirelere gelecek olursak bej geçen sene Temmuz da doğum yaptım o zaman süit oda tutmama rapmen ilgi alaka azdı hemşireler cok tatlı fakat öyle cok ilgilenmediler odaya cok az girdiler yani ama emzirme konusunda yardım isterseniz yedım ederler Dİye düşünüyorum.
Taburcu olmadan çocuk doktoru gelip değerlendiriyor biz Mert bey olsun istedik doktorumuz o oldu cok ilgili sağolsun.
Ameliyathane de ben gece ekibi ile girdim doğuma cünkü kendi sancım geldi acil alındım akşam sekiz gibi o yüzden ameliyathane de cok bi ekip yoktu ama sakin olması işimize geldi genel olarak böyle sormak istediğiniz başka şeyler olursa yardımcı olurum