Ozlemyeni Dun misafirlige gittik bi yakinim bakiyim karnina dedi hala yumusak neden sertlesmemis dedi.sert mi olmasi gerekiyo acaba?benim hafif yumusak.gobegim vardi onceden o yuzden mi acaba
Ipekkarakus0 Ozlemyeni benim 28+4 haftalık bazen yumuşak bazen sert yani bu bebeğin pozisyonuyla alakalı diye düşünüyorum insanlaarda tedirgin edecek yer arıyor resmen 😊
Minigebe Ozlemyeni benim de zaman zaman değişiyor bazen taş gibi oluyor bazende yumuşak önemli bir şey olsa doktor sorardı karnın sertleşiyor mu diye
Sadriye35 Ozlemyeni ne kadar saçma asıl sert olması sıkıntı sertleşiyorsa kasılmaniz var demektir yumuşak olması daha iyi
Ozlemyeni Ipekkarakus0 ya ne bilim bi yokladi neden sertlesmedi dedi.aksamlari bazen sert oluyo bazen cok yumusak haftaya kontrolum var soracam ama tedirgin oldum
Ozlemyeni Minigebe ne bilim yokladi neden sertlesmedi dedi.aksamlari bazen sert oluyo bazen cok yumusak haftaya kontrolum var soracam ama tedirgin oldum
SunnyG Yorulunca sertleşiyor benim mesela. Sert veyea yumuşak olmasının bir önemi olsa doktor onu da muayene eder zaten
Ozlemyeni SunnyG bazen aksamlari sertlesiyo sisiyo cok rahatsiz ediyo dus alinca rahatliyo bazen ama tedirgin oldum
Sadriye35 Ozlemyeni yani size söylenen şey saçma sizin endişe etmeniz normal bu dönemde kim ne dese korkuyoruz merak etmeyin normali sizinki gibi yumuşak olması
EmineEyyup Ilk hamileligimde kizimda 16 haftadan sonra sertlesdi ve karnim cok buyudu her kes 16 haftalarda 25 haftalik mi diye soruyordu ve bu hamileligimde 26 hadtaligim su an her kes 16 17 haftalik mi diye soruyorlar ve karnim bazen sert bazen yumusak
[silindi] Ozlemyeni ayy kimsenin yorum yapmasına izin verme şimdi karışanlar çocuk doğduktan sonra da karışma hakkı buluyor kendinde bende 24 haftalık hamileyim benim sert ama herkesin vücut yapısı farklı çocuğun iyi mi sorun yoksa yoktur kafaya takma kuzum