Birfasulyeannesi Kızlar 36. Haftadayim. Lavaboya giriyorum afedersiniz çok sıkışmışim ama bı müddet idrarımı yapamıyorum. Daha sonra çıkarken o kadar kötü bı ağrı oluyo ki kasıklarımda yuruyemiyorum zorla yetisiyorum oturacağım yere… Sizde de oluyor mu ?
3Mucizeannesi Birfasulyeannesi evet canım benimde oluyor tam tuvalete oturcagimda bıçak saplanır gibi bir ağrı oluyor sonra biraz bekletiyor beni kalkarkendee açıyor bende 36.haftadayim
Mavistez Birfasulyeannesi idrar yolu enfeksiyonu olabilir gün içinde bol su iç akşama kadar muhakkak faydasıni goreceksin
3Mucizeannesi Birfasulyeannesi idrarda yanma varsa enfeksyon diyorlar canım son zamanlar da kramp lar normal heralde bende zaten enfeksyon var ama onla alakası olduğunu sanmıyorum
Birfasulyeannesi 3Mucizeannesi Normal su an zaten bebiste normal doğum pozisyonunda bakalım nolur ama devlet Hastanesi’ne gittiğim için net bişey yok henüz
3Mucizeannesi Birfasulyeannesi hayırlı kolay doğumlar canım benim sağ sağlim mis kokuluna kavuş inşallah bende devletteyim dediğin gibi net bişey yok bir hafta sonra kontrol dedi gidecem bakalım sezeryan benimde
Birfasulyeannesi 3Mucizeannesi amin güzel dileklerin için teşekkür ederim ikimizde sağ salim kavusalim inşallah sezeryani doktor kendisi mi verdi
Birfasulyeannesi Mavistez içmeye caliscam şu icmekte sorun buralar henüz isinmadi mecburi şu içiyorum susayarak içmek nerde öbür türlü içmek nerde
Mavistez Birfasulyeannesi bende aynı durumdayım malesef su falan aklıma gelmiyor su icmeyince aynı idrar sorununu bende yaşıyorum malesef