benimmdunyamm biz daha cinsiyet belli olmadan şubat indirimlerinden aldık coğu şeyini. Bebek arabası, elektrikli ana kucağı, anne yanı park yatağı, oyun halısı, katlanır küvet seti, 2 takım 10 lı hastane çıkışı, 10 a yakın müslin battaniye, nohut battaniye, 2 tane havlu , birsürü zıbın , çorap , sebamed şampuan krem yağı, nuk biberon 2 tane, annem de 2 takım nevresim dikti , babynest dikti , önlükler dikti, puset örtüsü dikti, emzirme yastığı dikti, oioinin kaşık tabak önlük setini de dayanamayıp aldım 😀hatta indirimdeyken mama sandalyesini de almak istedim eşim aldırmadı daha çok var onu kullanmaya diye 😅 eşim çok erken diyordu ama şimdi aldığım ürünlerin fiyatını 3 katına görünce teşekkür ediyor 🥰😀 kendime de 2 takım pijama aldım, sabahlık ,göğüs ucu kremi, göğüs pedi, 2emzirme sütyeni. Şimdi bir tek dolap ve şifonyer alınmadı, onlar da alınsa tam olacak 🤩( bu arada iyi ki erken almışım, böbrek ağrısı çekiyorum bir süresi 2 hafta önce ameliyat oldum böbreğime stent takıldı şimdi çok hareket edip yürüyemiyorum)