Deleted27272 başınız sağolsun cennet kuşu oldu kızınız , cennette size şefaatçi olacak inşallah. Acınızı anlıyorum bende maalesef 36 haftalıkken oğlumu kaybettim. Hatta hikayelerimiz o kadar benzer ki istemsizce ağlamaya başladım…
Her anne adayı gibi bizler de karnımızda meleklerle bu süreci iyi kötü atlattık tek farkımız bizim kavuşmamız cennete kaldı. Belki bu dünya İçin çok acı çok zor bir imtihan ama biliyorum bizi cennette bekleyen minik yavrularımız var.. bizden daha iyi baktıklarına eminim emin eller de bizi bekliyorlar. Bizim sütümüzü istiyorlarmış biliyor musun ? Bir sohbette dinlemiştim cennette huriler emzirmek isterlermiş bebekleri onlar ise annelerini beklerlermiş oradaki huriler o bebeklerin annelerini çok kıskanırlarmış.. ilk duyduğum da gülüp geçmiştim ama şimdi düşünüyorum neden olmasın ki ? Onlar bizim yavrumuz tabiki anne baba kokusuna Özlem duyuyorlar bizim onları özlediğimiz gibi onlar da bizi özlüyorlar belkide kavuşacağımız günü sabırsızlıkla bekliyorlar. Ah benim kader arkadaşım , acın acımdır istediğin zaman konuşabiliriz dertleşebiliriz beni sen , seni ben anlarım. Unutma yalnız değilsin , bizden çok var. 🥺🥺🥺