Zeynepdgn50 Kızlar erken gebelik testi almak istiyorum ve sizler ne kadara aldınız acaba ben geçen ay erken gebelik testi yapayım dedim nöbetçi eczaneden aldım 45 TLydi normal kaç TL
Zeynepgl Zeynepdgn50 Normal testi 7 8 TL’ye almıştım erken gebelik testini de 30 TL’ye almıştım Eylül ayında yeni sene de geldi olmuştur o kadar , testten testte fiyat değişiyordu canım o zamanlar 20ye 50 ye her fiyata vardı markaya göre ☺️
Zeynepdgn50 Zeynepgl doğrudur yaa herşey zamlandı bende erken gebelik testi yapayım yine diye düşündüm ama fiyatı öyle görünce
RaYaRY Zeynepdgn50 Canım ben ilk eczaneden aldim sonrakileri hep Trendyol dan aldım çünkü çok uyguna geliyodu ve testler doğru sonuç veriyo tavsiye ederim
Mavisperi Şubat ayında 5 tlye aldım hatta eczanesi 5 deyince efendim diye bastıra bastıra sordum ve doğru sonucu da verdi
duuyqquu Şubat ayında Reglim 2gün gecikince normal test aldım 10tl hemen çıktı sonuç erken olana gerek yok bence 🌸
Zeynepdgn50 oykumm_1233 gerçekten mi bakayım bende bi sorayım 20-25 derse alırım fazlaysa gerek yok yaa paramıza yazık
oykumm_1233 Zeynepdgn50 eczaneye erken gebelık testi alıcam dedıgımde Miratech verdı 20 tlydı ıstersen adını söyle öyle alabılırsın dıgerlerı dedıklerı gibi pahalıda olabılır bılemıyorum
Edabykl Zeynepdgn50 her eczanede farkli bi eczanede sormuştum 35 dedi almadim karsidaki eczaneye sordum 15 tl demisti ordan almıştım
Zeynepdgn50 Edabykl bende bi kaçına sorayım uygun olursa alırım olmazsa biraz daha bekler kaset yaparım
Edabykl Zeynepdgn50 bencede oyle yapin para onemli bu devirde kurusun hesabini yaptırıyorlar bize 🤷🏻♀️