Dilaraevin Hanimlar ikinci hamileligim ama sanki ilkmis gibi acemiyim ya gercekten neyse soruma geliyom açılma oldugunu hissedebilirmiyiz acaba ben ilk hamileligimde dogum esnasinda acilmam olsugu vakit kusmuştum surekli bir tek bunu hatirliyorum
user124578 Dilaraevin 1 cm açıklık olmuş 25 gün gezdim bununla ama hiçbirşey hissetmedim alttan muayene sonucu öğrendim
Dilaraevin user124578 cok saol canim benim ilk hamileligimde her acilmam oldugunda afedersiniz kusuyordum ama bunda sadece mide bulantim var acaba mi diyorum ama bilemedim
user124578 Dilaraevin açılma oluyorsa bile artık bir sıkıntı olmaz zaten Allah izin verirse canım . 35 te açıklık başlayıp 38+3 te doğum yaptım ki kendi gelmedi sezeryan a dondu suyum az olduğu için
user124578 Dilaraevin 120 sancı çıkıyordu nst de ama bende tek olan karnımdaki sertleşme hissiydi doğumdan önce agrı yaşamadım ama doğumdan sonra agrı kesici vurmayı unutmuşlar direk kesinin acısını cektim yaklaşık 7 saat doğum sancısı cekmiş kadar oldum 🥲
Dilaraevin user124578 hadi ya buyuk gecmis olsun sana o zaman canim benimde az bir surem kaldi ikinci olmasina ragmen cok heycanliyum cinsiyet farki olunca boyle oluyor heralde 🤗🙈
user124578 Dilaraevin valla bizim cinsiyet aynı 38 gün kaldı aynı heyecan bendede var kaçıncı olsa da insanın evladı canım ondan sanırım 🥰