ozmus Nurciv yani rahim ağzı uzunluğunuz kaç bilmiyorum ama benim 3tü çok dikkat ettim. 32. Haftadan sonra ölçmedi bile doktorum. 37+6 da normal doğum yaptım
Nurciv ozmus benimki 2 ye düsmüstü sonra istirahatle 3,5 civari oldu geri. Bu hafta ayaklanicam doktor 35 de normale dönebilirsin dedi. Peki dogumun nasil ilerledi beni korkutmicak sekilde yaz nolur hizli oldumu Yoksa cokmu agri cektin 🤦♀️
Seymmakck Nurciv bende merak ediyorum haplarla ignelerle 36. Haftamiza bugün girdik Haftami görürsem inşallah yürüyüşlere çıkmayı temizlik yapmayi filan düşünüyorum
Nurciv Pheebs Ilk baktiginda 3 cm di bi hafta sonra 2 ye düstü en son 3,5 oldu geri bu hafta ayaklanicam artik
FHKK Nurciv Hafta sonu randevum var canım teşekkür ederim, benimde benzer ağrılarım var korktum şuan 😔
ozmus Nurciv valla korkutmamak için değil ama çok hızlı ilerledi. Akşam suyum sızmaya başladı 11 gibi biraz bekledim 12 civarında hastanrye gittim ağrılarım başlayınca. 2 3 cm açıklık varmış. Her saat başı 1 cm açıklığım arttı. 6.54 te doğum oldu. 😊
Feyza93 Nurciv benim de kuzenim iki yılda 2doğum yaptı ikisi de 1ay kadar erken doğdu. Doğumları çok kolay oldu ilki 15dk da ikincisi yarım saatte doğdu. Sancısı olunca duşa girdi duştan çıkınca suyu geldi hastaneye gitti 15dk da doğurdu. Rahim ağzı kısalığı varmış bende de var benim 28.
Feyza93 Nurciv inşallah ben de kısalık olunca konuşmuştum özellikle doğum hakkında kendi de kendisi gibi bi doğumum olmasını temenni etti çok rahat olmuş çünkü inşallah bizim de hem rahat doğumlarımız hem sağlıklı bebeklerimiz olur amin🙏🏻🥰