aslhankrhan94 Askiletotomsu Vallahi öyle, milletin bebesi ne güzel pozlar veriyor detaylıda filan 🤣 Bizimki anca yatıyım totomu dönüyüm diyo 🤣 neyse sağlıklı olsun da 🤲🌸🤭
Portakalll Askiletotomsu 30 haftalık olup hâla bebişini göremeyen bir anne bırakıyorum buraya 🥲 büyük ihtimal artık doğurunca görürüm 😂
annesinin_beybisi Askiletotomsu 17 haftalıkken gittim en son ve burnu dudakları elleri baya belliydi hatta bize resmen el sallıyordu bakalım 1 hafta sonra 21 de detaylimiz var şimdi nasıl oldu cok merak ediyorum😀
Askiletotomsu annesinin_beybisi ayy bende diğer postta sana kaç haftalık oldunuz yazmıştım. Bende salı günü detaylı ultrasona giriyorum Bizimki kız Sizinki belli oldu mu Sende kız istiyordun sanki belki de karıştırıyorum, benzer bı nick daha var🤭
annesinin_beybisi Askiletotomsu evet belli oldu bizimki de kız 😀 yok hatırlıyorum konuştuğumuzu beraber hamile kalmıştık ilk zamanlar keseden kalp atışından falan sürekli konuşuyorduk da ben bayadır girmiyordum foruma😊
Askiletotomsu annesinin_beybisi girmeden de vakit geçmiyor helal olsun durabiliyorsun😅 ben gurbetteyim etrafta insan yok🤷
annesinin_beybisi Askiletotomsu benim 4 aya hamilelik işkence gibi geçti bırak foruma girmeyi telefona bakacak halim olmadı ki😀
annesinin_beybisi Askiletotomsu olabilir benim içinden erkek geçiyordu ama kizim olucakmış bir şok oldum tabi ama çok sevindim o ayrı 😸
Askiletotomsu annesinin_beybisi benimde zordu epey. Bide etraftan ben kusmadim ben bulanmadim Ben hamileligimi hiç bilmedim Bel şimdiden ağrımaz diyen oluyodu Sanki bilerek yemiyor içmiyor kusuyorduk İyiyim 4 haftadır Şükür
annesinin_beybisi Askiletotomsu aynen ben de 16 haftadan beri iyiyim yine bulantı ilacıni alıyorum yoksa kusmaya devam 16ya kadar ilaç da fayda etmedi. herkesin hamileligi bir geçmiyor
ada58 Askiletotomsu öyle deme canım ☺️bildğin bebek görüntüsü ,ama doktorun uğraşıp pozisyonunu yakalaması lazım , doktorum 15 dk uğraştı göstermesi için, yandan da olsa ben gördüm 300 gr dı gördüğümde.