Askiletotomsu Sizlerden de çocuğunu daha göremeyen, Neye benzediğini bilmeyen var mı Gerçi şuan neye benzeyebilir ki 350 gram haliyle😂
Deletedmom_110 Askiletotomsu Benimki maşallah her gittiğimde herşeyi meydanda hiç kendini saklamıyor 😅 yüzünün birsuru fotosu var pazartesi gidicem bakalım ne durumda 😍
Hatice_gzr2505 Askiletotomsu benimki 21. Haftada 456 grdı😂 şuan 25.haftaya girdik cuma günü kontrole gittim ilk 12. Haftada yüzünü görmüştüm ilk defa cuma günü yüzünü gösterdi 25. Haftasında tam gördüm amanın bir de ne göreyim babasının aynısı 😂 saçları kara kara görünüyor burnu ağzı aynı babası o kadar mı tatlı elleri de çeneye koymuş zamları düşünüyor heralde garibim dünyaya gelmesem mi diyordu sanırım 🤣🤣
anneyimmm42 Askiletotomsu bende dün gittim kontrole siyah beyaz ultrason da pek birşey belli olmuyor . Ayın 9 unda detaylı ultrason giricez o zaman Allah’ın izniyle görücez inşallah 🤲🏻💐
Lk34_ Askiletotomsu 36+6olup göremeyenler var bacım 😁😁doktorum bu oğlan inat doğumda göreceksiniz dedi😁 tipi neye benziyor bilemiyoguz🤰😊
Askiletotomsu Deletedmom_110 bende salı gidicem Bişey anlamıyorum siyah beyaz biseyler fırıl firil dönüyor 😂ne göz belli ne yüz ne ağız .
Askiletotomsu Hatice_gzr2505 ya belki de 400-450 olmuştur Ben ortalama söyledim , salı gidicem bakalım🤭🙈
Deletedmom_110 Askiletotomsu yüzünü hep mi kapatıyor 😅kızlar öyle yapar derler kız mı Benimki kız ama öyle değil 😅
Hatice_gzr2505 Askiletotomsu siyah beyazdı renklisini de gösterdi doktorum ama çok belli fotoğraf atmayı becersem atarım da bilmiyorum nasıl atıldığını
Askiletotomsu anneyimmm42 o zaman benim salı günü az çok belli olur ha inşallah ? Detaylı ultrasona gireceğim bende
Deletedmom_110 Askiletotomsu belki bu sefer kapatmaz yüzünü nazlı kızımız😍 Benimki renklide aynı ben resmen kopyam😅😅
benimmdunyamm Askiletotomsu özele gidiyorsan gösterir devlet göstermiyor kendi bakacak olduklarına bakıyor yüzü falan görmüş bana söylemedi kağıtta gördüm fetal yüz yazıyor yanında artı işareti var
Limonzeytin 21 e kadar her gittiğmde yüzünü gösteren çocuğum detaylıya gittim cuma günü 2elinide yumruk yapıp yüzünü kapatmştı yakından göremedim ayy ne heycanlydm halbuki neden böyle yaptıysa hep açık olrdu yüzü bu kes kapadı 🤦♀️🤦♀️ 20 gün sonra açar heralde o zaman hemde daha büyümüş olur net görürüm diye umut ediyorm😊 bu arada millet tatlı çikolata meyve suyu için gidin diyo ya ultrasona bende işe yaramıyo benim bebeğm benim gibi sevmiyo tatlı falan yediğimde uyuyo oluyo yaw herkeste işe yaramıyo demekki😁
Askiletotomsu Lk34_ 😂😂😂 ben ultrasondan bişey anlamıyorum galiba ya Ne bileyim hani fırıl firil dönüyor durduğu yerde durmuyor ki Ultrason fotomuzda bile bişey gördüğümüz yok Ya el ya ayak 😂
BaLevLat34 Askiletotomsu Bugün gittim detaylıya canım 485 gr dendi Erkek olmasına rağmen yüzünü hiçbirsekilde göstermedi baya ugrastı dr umuz sağolsun ilk defa net yüzünün resmi var kızımın kopyası ya :))❤️
Askiletotomsu anneyimmm42 18+6 dan beri bayağı bildiğin tekme yiyorum canım Bana kelebek pırpır eder gibi ya da gaz gibi hissedersin damar atar gibi bir his dediler ama hiç öyle olmadı Direkt pat güm… bide o zaman 250 gramdi nasıl beceriyodu acaba