Gozdeonay 7ayi geçtik kızımıza hala bir isim bulamadık tabi esim kaynanamin adının dışında pek sıcak bakmadığı için o aramıyor pekkte ama bende bulamıyorum hüma ismini beğeniyorum bir okadar ama onuda beğenmiyorum diyor çok zormuş gerçekten 🤭
Edabykl Gozdeonay benimde bir kizim olursa bunlardan birini koyacagim 🌸😂 Elvin Lina Alya Lina Ayliz 🌸
Hatice_gzr2505 Gozdeonay ben kızım olsaydı Şirin Asel koyacaktım anlamı tatlı güzel bal ırmağı olacaktı ikisini de birbirine uydurmuştum Asel cennetteki bal ırmağının ismiymiş😌 ama tosuncugum olacağı için ilerdekızım olursa koyacam
Tgbpoyraz Gozdeonay ben alya hüma koyucam alya hz.Ayşe’nin diğer adıymış hümada cenneti müjdeleyen kuş
kubra-1995 Bizde 31. Haftaya gireceğiz hala netleştiremedik ama Elizan olur büyük ihtimalle 🥰anlamı uzaktan duyalan ezan sesi 🐣
RabiaEylul Gozdeonay Bende isim arayisindayim ama anlam olarak begendigim bir kac isim Ilayda : su perisi ilay : en guzel kiz Aysima: yuzu nurlu olan iclal : bir anlami Meleklerin Allah korkusu baska anlamlati da var hepsinin de anlami cok guzel
mxs34 Eflin Cennete Açılan kapı demek. Meryem Hz. İsa’nın annesi Liva Kur ’an da Livaü’l Hamd olarak geçerek Hz. Muhammed (S.A.V.) in sancağına verilen isim. Sare de Hz. Ibrahimin Eşi aynı zamanda saf ve temiz anlamına geliyor🥰
Limonzeytin Gozdeonay Naspse benimde kızım olacak adını eliz ada koyucam. Güzel alımlı emir veren hükümdar kadın demek farsça ve arapçada… 😍🎀 ada isminide oldum olası severim o yüzden 2isimli olacak 😊😊
Seymaaogretmenn12 Instagram’da İsimleringercekanlamları diye bir sayfa var bende oraya bakınca çoğu ismin bildiğimiz anlamlarda olmadığını öğrendim o yüzden bende her gördüğüm ismi tam anlamını bilmeden koymamaya karar verdim . Oraya bakabilirsin canım
Limonzeytin Ozgeliz Bende erkrk olrsa ediz kız olrsa eliz koyariz dedik nasp kız oldu çok sevdğm bi isim. Rabbim hepmzn çocuklarna uzun güzel ömürversn tşk ederm 🤲😊🌷