Sevde26 Kızlar 38 haftamdayım karnım çok aşırı sertleşiyor taş gibi sizce neden olabilir doktoruma sormadım daha netten baktım normal falan diyor ama insan yinede korkuyor ilk gebeliğim çok da birşey bilmediğim için herşeyden hemen korkuyorum 🙄
Deniz2961 Sevde26 sertleşip geçiyor mu yoksa uzun süre kaliyr mu uzun süre kaliyr canını acıtıyorsa o sertleşme değil kasılma cnm😍
uckedibirbebek Sevde26 kendinizi gün içinde çok yoruyor musunuz ? Ben ne zaman yorulsam karnım taş gibi olurdu.
minikkurabiyelerinannesi Sevde26 kasılıyor olabilir , bebeğinizin hareketleri falan normal dimi ? Eğer oynamasında falan sıkıntı yoksa korkmana gerek yok 😇 yine de için rahat etmiyorsa bi doktora görün , sağlıkla gelsin yavrun 🤍
Mavistez Sevde26 bebek kedini doğuma hazırlıyor benim 30 haftadan beri kasılmalarım var yani bebek toplanip sertleşiyor karnımda geriliyor hala devam ediyor 35+3 oldum ama zaten yerleri daraldı iyice normal bunlar
Sevde26 uckedibirbebek yoruyorum çok yürüyüş yapıyorum bide egzersizler falan arada dinleniyorum tabi ama bide evin işleri falan derken insan çok yoruluyor tabi
Sevde26 minikkurabiyelerinannesi normal canım hissediyorum hareketini Amin canım benim çok teşekkür ederim 😊🥰
uckedibirbebek Sevde26 belki onlardır. İlerleyen zamanlarda yorgunlukla beraber olabiliyor. Siz yürüyüşlerinizi aksatmayın,egzersizlerinizi daha hafif yapmaya çalışın. Ev işlerini de boşverin :) bir kaç gün öyle deneyin bakalım