Aysh89 Bnde canım çekti yedim valla hala yiyorum kaç kaç nere kadar canım sürekli ketçaplı ruffles çekiyor napim yani, sağlıklı besleniyorum zaten
uckedibirbebek Misssitare aşerdim 🥺 midem bulandıkça beyaz sabun koklardım. Bir gün allahım bu nasıl bir şey dayanamadım. Dedim benim bunu yemem lazım. Köşesinden ısırdım valla eşim aldı elimden 😂 patates almıştım, üzerindeki toprağı da aşerip yedim. İnanın normal insanlar gibi bir aşermem hiç olmadı. Eşim hala bir yemediğin bok kaldı der.
Misssitare ilkheyecanim96 çikolata yemeyi doktorum önermişti bol kakolu olandan yiyebilirsin dedi hatta yararı da varmış
Busakts Misssitare ben herseyi yedim diyebilirim 😅 sucuk , sosis , pastırma , Fast food , dışarıdan yemek söyleme ne varsa normal rutin hayatım gibi 😅 31 hafta 2500 kiloyuz çok çok şükür çok sağlıklı doktor ne güzel beslenmişsin biraz yeme diyor 😅😂
Misssitare Busakts kilo olarak değilde beyin gelişimine bir zararı olur mu ya da ileride sağlık sorunları oluşturur mu bu yüzden endişelerim oluyor
Busakts Misssitare bu dediklerimizi tabiki her gün yemiyoruz her gün yenilen sağlıklı besinler sayesinde bebek gelişimini sağlıkla tamamlıyor . Ancak sakınan göze çöp batar kafasındayım ben hamileliğimde günlük hayatımda hiçbir şeyi değiştirmedim tatile de gittim kampta yaptım spor da hamilelik hastalık değil en güzel sürecim diyerek kızımla eğleniyor gibi geçirdim
iremsmrz22_ Misssitare sanırım ben ne kadar kötü beslenilirse o kadar kötü beslendim. Bazen durduramıyorım şeker komasına gireceğim diye 😀
Eda0007 Nistik normalde çiğ şeyler yememek lazım ama araştırıyorum zaten yendiğimiz hangi şey çok çok zararsız. Canım ne isterse az bir şekilde yiyorum. Ne kadar pimpiriklenirsek o kadar zarar veririz bebeğimize bence
eftelya_ser Misssitare 20 haftalık hamileyim 2 kere cips yedim ama normalde çok daha fazla yerdim abur cubur yemiyorum asitli içecek içmiyorum bence arada yenilenilir sürekli olmadığı sürece bir şey olmaz.
Cansu1- Misssitare benim canım böyle kola cips çekti çekti aldım önüme bir sürü yedim BÖyle tiksinecek kadar yedim şimdi tekrar ağzıma sürmemeye başladım gözün doysun Cansu dedim yedim yedim bıktırdım kendimi şimdi canım çekmiyor 😂