Peperonni Gul-han 53 kiloydum gebeliği öğrendiğimde. 19+6 dayım geçen hafta tartıldığımda 58 kiloydum 😂 ama bundan sonra alıyormuşuz kilo ve bebek kaç kiloysa plesentası da bi o kadar oluyormuş aklınızda olsun
Irnasatka Ccaannsseell bebekten olmadıysa zayıflamadan olmaz inşallah sağlıkla gelsin teşekkür ederim 🫠
Ccaannsseell Irnasatka inşallah tüm temennim olmamasından yana 🥰 amin canım hepimiz sağlıkla kavuşalım bebislerimize inşallah 🤲 🥰
Deletedmom627372 Porsuk7062 3200 doğdu 62 ye kadar düştüm emse daha da zayıflardım ama emmedi bende dikkat etmedim 68 e çıktım tekrar 🤦🏻♀️
muserref02 Gul-han bu kişiden kişiye değişir canım herkesin vücut yapısı farklıdır. Ben 55 kilo ile hamile kalmıştım şuan 57 kiloyum 21.haftamdayım
muserref02 Gebeyim15 şuan sizde şişlik oluştuğu için öyledir zamanla toparlayınca kendi kilonuza yakın döneceksiniz 🌸
Arzutyfr Bende 53 kiloyla hamile kaldım 17. Haftaya giriyorum 57 kiloyum doktor normal dedi şuan için.
Deletedmom10846 Gul-han ilk hamileliğimde 59 kg ile hamile kaldım 80 kg yu görmüştüm doğumdan sonra verdim 55 kg ile tekrar hamile kaldım 25 hafta olduk 65 oldum bile dur diyemiyorum malesef vericem inşallah doğum sonrası
Annesininportakali53 Gul-han akıl sağlığımı yitirecem ben 44 kg yum ve 7 haftalik hamileyim mide bulantilarim var kilonuz iyi şuan doktor bana bile 5. Aydan sonra bak nasıl kilo alıyorsun sen bile şaşıracaksın dedi bende akışına bıraktım ama en fazla 14-15kg alırsınız
beyzanurgcl Gul-han ikinci hamileliğim bu ilk hamileliğim de 52 kilo ile hamile kaldım 82 kilo ile doğuma girdim 😂😂 şimdikinde ise 53 ile hamile kaldım 21 haftalıüım şuanda 61 kiloyum 😂😂 tek mutlu yanım doğumdan hemen sonra verebiliyorum kilolarımı
181019 Ccaannsseell gel sarılalım bende ı kadar alcam sanırım ve bugun dikkat etmeye basladım dogumdan sınra verırım diye umursamadım ama olmayacak bole
Ccaannsseell 181019 valla bende pek umursamadım doğumdan sonra bakıcaz çaresine bir şekilde 😁 zaten 4 günüm kaldı artık. 🥰