Gullusah Merhaba hanımlar uşak devlet hastanesinde hangi doktoru önerirsiniz acaba ben özele gidiyordum fakat devlete de gitmek istiyorum. Hangi doktor daha ilgili ve devlette muayene nasıl kalabalık mı odaya eş girebiliyor mu odada bir kaç hasta bir arada mı oluyor cevap verirseniz sevinirim teşekkürler.
Nurce Gullusah canım ben özele (öztanda Ümmühan hanıma) gidiyorum da devlete yeni bir doktor gelmiş başarılı ve iyi bir doktormuş ..ona gitmeyi düşünüyorum..instagramdan takip ediyordum buraya geldiğini duyunca kendisine gitmek istedim şimdi 👍🏻Adı Nuri Peker👇🏼 https://instagram.com/jinekologdrnuripeker?utm_source=ig_profile_share&igshid=2ha0m58tkr73
Yesimalmila Gullusah usak da yaşamıyorum ama eltim orda dogum yapti nevzat karinca sürekli cok iyi Allah razi olsun der. kendisi memnun kalmış baya
Nurce Gullusah canım benim Doğuma bir ay kaldı ..sezaryen olacağım bu yüzden eli iyi bir doktor bakıyorum .. devlet de bildiğimiz devlet doktor önemli olan bence de bilemedim😅
Nurce Gullusah memnun değilim pek ..izmirden geldim uşağa orda daha iyi doktorlar vardı Uşak’ta seçenek çok az ..en iyisini bulup ameliyat olmak istiyorum
Gullusah Nurce gerçekten mı bende izmir de yapicam doğumumu orda ki buca kadin dogum La ilgili bi bilgin var doktor hastane ve.
Nurce Gullusah ben Ege üniversitesi hastanesine gidiyordum..farklı doktorlara gittim orda memnundum..burda da Nuri beye gideceğim .. Bakalım hayırlısı olsun artık az kaldı Doğuma zaten 🙏🏻🤗
Haticeozturk Gullusah izmir egede özgür beye gidiyorum bende sadece hastanelerin odaları benim.kafamida karıştıran pismis özelde olsa diyolar ama doktor hemşire çok iyi
Gullusah Nurce ege bize uzak kaliyo biraz o yüzden buca kadin doğumu düşündüm ama bakalim orda da doktor ariyorum
Nurce Haticeozturk bence yine de en önemlisi doktor canım benim 🙏🏻 Özelde iyi doktor olsa tadından yenmez o ayrı
Haticeozturk Ben giderken çamaşır suyu nevresim.el.sabunu hepsini evden götürmeyi düşünüyorum acikcasi neolur ne 😀olmaz tedbir amacli