Acemianne1- Sevdanur522 normalde önceki yıllar bizde öyle yapıyorduk ama bu sene hamile olduğumdan çok fazla gezemeyebilirim diye düşünüyoruz o yüzden daha çok otelde takılabileceğimiz bir yer bakıyoruz
Sevdanur522 Acemianne1- eger orduya gelmek isterseniz fatsa ilcesinde fatsa termal spa otel var fiyatida uygun ve gercekten de muhtesem bir yer cok ilgililer instagram sayfasina bakabilirsiniz
Aydogdu2 Acemianne1- Alanya long beach balayı otelimiz şimdiki fiyati bilmiyorum ama hersey dahil di ve temiz bir oteldi aqua parkı çok güzeldi
teachersrn aysesakaryaa ben de geçen yaz 4 gece kaldım orada. Otel nezih ve sakindi. Yemekleri çok güzeldi. Ama baya küçük bir otel. Beş yıldız ya da her şey dahil konsept arayanlara göre değil.
aysesakaryaa teachersrn ben 5 yıldızada gittim daha cok beğendim yemekleri harikaydı otel değil zaten villa olduğu için otelden daha güzeldi
gorky Biraz geç kalmışsınız indirimler martta bitiyor 😔 Geçen sene noxx in deluxe balayı otelimdi . Favorim paloma oceana 3yıl önce gitmiştim ama dediğim gibi fiyatlar bi tık artmıştır
Lujoso Rixos otellerini tavsiye ederim biz 3 sene üst üste rixos premiun göceğe gittik çok memnun kaldık ultra herşey dahil. Yemekleri ve hizmeti mükemmel. Çocuk ve bebek alınmıyor otele bu yüzden doğurmadan bu yaz son kez gitmek istiyoruz😊
Mehtap_ali Acemianne1- Belconti resort otel ve royal garden beach ikisi de çok güzel oteller ikisinden de çok memnun kaldım tavsiye ederim 💃🏿🥰