Acemianne1- Gidip memnun kaldım dediğiniz herşey dahil otel önerileri bekliyorummm çok aşırı pahalı olmasın 😀
[silindi] Acemianne1- ayy ben Antalya’da ultra lüks her şey dahil bi otele gittim inanılmazdı otelin tek bı şarti var 16 yaş alti çocuk almıyor bide Türkler pek tercih etmiyormuş 🤣
[silindi] Acemianne1- 4 gece 5 güne 2400 vermiştim yerli yabanci alkol sınırsız kullanıyorsanız full açık büfe sabah kahvaltısı öğlen yemeği ve akşam yemeği içinde bu fiyatın ayrıca gece 12 den sonra acikirsan da bedava yemek 😎
Sevdanur522 Acemianne1- biz gen3lde esimle gittigimiz yerlerde gunubirlik apartlarda kaliyoruz 2 3 gun icin 400 500 civari max. Fiyat veriyoruz yemegi zaten disarda yiyoruz . Otele 3 4 bin bayilmaktamsa daha fazla kâr la gezip evimize donuyoruz harika oluyor
[silindi] Acemianne1- ben 4 gece 5 gün 2400 vermiştim 2020 de şimdi baktım da 10 bin olmuş hiç bakma 🤣
Canpolat [silindi] neresi burası ya bu sene doğuracam diye gidemiyoruz seneye gidicez takip edeyim şimdiden 😀
Tomrishatun [silindi] Antalya’daki çoğu hemen hemen hepsi bu sekilde hizmet veriyor 😂😂 bellek tarafindanki hotelleri begeniyorum Port nature luxury resort Kirman belezur Granada luxury bellek Susesi Bunlara gitmiştim güzel hoteller
Canpolat [silindi] bende balayımızda Avşa adasında 10 güne 3 bin kapatmıştık olayı şimdi 3 bin arabamızın mazotuna bile yetmiyor 😀😀😀😀😀😀