Yigitkeriminannesi Merhabalar ben ilk hamileligimde de bunu hissediyorum bu hamileliğimde de 8. Haftadan beri karnımda kalp atışı gibi hareket ve dikkatli bakınca karnımın inip çıktığını görüyorum bu neyle alakalı acaba sizde de oluyor mu?
Dilarakr Yigitkeriminannesi aynı şeyi bende hissediyorum 2 haftadır bende kısa sürüyor ama 9. Haftadayım bende Bu haftalarda gaz oldugunu düşünüyorum acıkcası 14 haftalık arkadasım var oda hissediyomuş anlamadım
Hemsireeeana Yigitkeriminannesi canım kasıktan göbege arter geldiği için kendi damarlarının kasılıp gevşemesini görüyorsun boynuna bakınca dikkat edersen orda da görürsün
Yigitkeriminannesi Reshaa yok hıçkırık değil ilk gebeligimden biliyorum:) bu dediğim sürekli oluyor 7-24
Deletedmom727271 8.haftada bebek hıçkırmaz. Ciğerleri gelişmeye başladığı zaman hıçkırmaya başlıyor oda hamileliğin son 3 ayında oluyor. gaz bağırsak hareketi yada kas seğirmesidir canım. büyük ihtimal kas seğirmesi 😊😊
Yigitkeriminannesi Deletedmom727271 ya şöyle anlık bı şey değil hep olan yani kalo atışı gibi sürekli ve düzenli 7-24
Deletedmom727271 Yigitkeriminannesi kas seğirmesi bağırsak hareketi olabilir canım ben anladım seni bende hissettim benim de ikinci gebeliğim 😂 ilk de de hissettim ben. bağırsaklar filan yer değiştiriyor malum. benim doktorum kas seğirmesi demişti ilk hamileliğim de sormuştum ne olduğunu 😊😊
Yigitkeriminannesi Hemsireeeana ay evet aradığım cevap sanırım bu :) peki neden gebelikte daha belli acaba ilgisi var mi
Hemsireeeana Yigitkeriminannesi tabii rahmin kalınlaşıyor biyüyor dışarıdan farkedilmesede içeride vucüt boşluğunda yer kaplıyor yavaş yavaş daha çok baskı oluyor damarlara :)