findiklibadem Bazıları çok abartıyo , kendini teselli mi etmeli??? KUSUYORUM ŞUAN AMA KUSMUYORUM YALANCIK KUSMASI BU AASLINDA BOMBAA gibiyimmm bombaaaa öğğkkkk ama bu kusma değil öğlkkk 🤮 🤣 la havle 😅 YAHU ne sinir bozucu bir cümle “ bazıları abartıyo” hadi ordan , üç ay boyunca ne yaşadığımı ben bilirim
findiklibadem Her bünye aynı geçiremez arkadaşım, sen rahat geçirmiş olabilirsin, kimisi sekiz ay çekiyor kimisi ilk üç ay kimisi hissetmiyor bile, bünye meselesi, boş yorum yapmasak keşke🥲
hayirlisi06 Dilara9406 sizin nazınızn geçeceği kimse yoktur belki veya gerçekten hamilelignz kolaydır. İlk üç ay baygın yattım yemek falan asla yapmadım. Yeni yeni kendime geliyorum hep ağladım mide bulantısı ağız acılıgi kötü şeyler yaptım. Konunuzu çok yersz ve saçma buldum bende isterdim hamileliğim rahat geçsin ama kusmaktan kan kusuyordm mide saframi kusuyordm bilip bilmeden gereksiz koca karı yorumu olmuş mi onlar bile bu yorumu yapmıyor artık
Sessizsevdam Deletedmom52620 Aynen canım 3.hamileligim ve 1 odami temizledim diye 2 gün yataktan kalkamadım kasılmalardan digerlerinde son günume kadar temizligimi yapmis birisiyim yani her hamilelik bir olmuyo
Tazeanne0134 Dilara9406 valla canım ilk hamileliğim de doğum yapmadan 2 gün önce bile geziyordum ha yoruluyor muydun evet ama şimdi ki kadar değil oğlum var 27 aylık onunla da ilgileniyorum vs derken baya zorlanıyorum ama ilk hamileliğim de hiç bu kadar zorlanmamıştım 7-8 aylık hamileydim her işimi yapardım burda bi kaç defa denk geldim 12 haftalık 18 haftalık hamile anneler var ay şuram ay buram diyorlar hele ki ilk gebeliği olanlar ha bu arada riskli vs hamileliği olanları kastetmiyorum asla normal hiç bir sorunu olmayan annelerden bahsediyorum şuan 34+2 haftalık hamileyim benim ağrılarım 5 aydan sonra başladı çünkü oğlum hasta oldu vs derken sürekli kucağımdaydı gece de dinlenme şansım pek yoktu o yüzden çok zor geçti hatta o zaman dr dikkat etmezsen erken doğum olur dedi falan yani çok şükür son 40 gün hatta bugün bitti sayılır 39 gün kaldı inşallah bu halime binlerce kez şükür
Yaseminf Dilara9406 valla hamileliğin düşüncesi bile o psikoloji bile çok farklı abartan hamileler varsa onların da hakkıdır abartmak. Bence mahsuru yok hamileler her zaman haklıdır
sunset_momy Dilara9406 ben 19 haftalık hamileyim. İlk günden beri bel ağrısından geberiyorum. Bi elektrk vileda üstüne yemek yaptığım zaman belim kilitleniyor. kadın kalkmış abartıyorsunuz diyor.
Hulus Çok gereksiz bir konu olmuş bence bu. Kimse kimsenin halinden anlamaz. Bende cok isterdim mesela prenses gibi bir hamilelik geçirmeyi ama her allahin günü serum her allahın günü baygınlık geçiriyorum. Kusmaktan artık boğazım aşındı. İçtiğim bir yudum suyun son damlası çıkana kadar öğürüyorum ve çokta şikayet ediyorum mesela abartmış mi oluyorum size göre? Çevremde hic sıkıntısız hamilelik geçirenler var ama ne yazık ki herkes bu kadar şanslı olamıyor. Kişi onca sıkıntı yasarkende bırakın rahatsızlığını dile getirsin yani kime ne size ne…
Hickimsee Dilara9406 Neden heskesin hamileliği iyi mi geçmeli? Neye göre kime göre abartıyolar? 2. 3 aylık dönem kime göre balayı? Sizin iyi geçiyo diye milleti yargılamayın kimsenin ne kadar ağrısı olduğunu ne kadar zorlandığını siz bilemezsiniz. Bunun muhakemesini yapmakta size düşmez.
Miiiii Dilara9406 ilk gebeligim nispeten rahatti dusuk riskim oldu kanamam oldu bulantim eh işte biraz oldu ilk uc ay apse cektim ve son uc ay dogumdan sonra cektirebildim son ay sadce bel agrim oluyodu fitiktan dolayi erken dogum riskim vardi erken dogum yaptım zaten ki buna nispeten rahat diyorum suan ikinciye gebeym 5. Aya kadar gece gunduz kustum uykulardan uyandim bulantidan ilaclar dokundugu iicn kullanamadim migde agrisi yapti tansiyonjm surekli 4 5 e dusuyodu asiri bulanti tiksinme kusma yasadim suandada yine fitik ilerlemis ağrılarım erken basladi bu sefer ve yine erken dogum riskim var ilac kullanıyorum bende acı eşiği yuksek biriyim hatta esim bile naisl dayaniyosun dedigi zmanlar olmuştur ama bu demek degil baskalarini elwstirmek heleki boyle özel bi konuda kimse biyeri agrisin istemez herkes prenses gibi bi gebelik gecirmek ister ama insanlarin neler cektigini kimse bilemez gecen sancilandim yine dogum durdurmak icin serum yerken kac kisi gordum kivranan sedyelerde ki biride bendim sancilar erken baslamisti sukur durdurdular ikac kullaniyorum bence kimseyi kinamayin hwr gebelikte gercekten bir olmuyomus ilki erkekti bu da erkek ama iki gebelik arasinda cok cok fark var bence insallah ikinci gebeliginiz olurda duaunurseniz o da bu sekilde nispeten iyi geçer