Evvet kızlar sonunda banada yazmak nasip oldu 7 nisan saat 9:00 dan akşam 16:00 ya kadar kasılma vardı rahatsız bir kasılmaydı hareketi azalmışdı oğlumun hastaneye gitmeden önce duşumu aldım makyaj yaptım ve arkadaşımla birlikte gittik hemen nstye bağladılar sancı çıktı alttan muane yaptılar hiç ağrımadu hatta güldüm ha gayret çıkaracann dedim ebeye ve 2 cm açıklık yatış dediler ciğer geliştirici iğne yapcaz bebeği içerde tutcaz dediler buarada 35+5 haftalık sabaha kadar uyumadık eşimle ve sabaha kadar nst bağladı ağrı kesici vurdu hap verdi ciğer geliştirici iğne vuruldum sancı çook yüksek çıkıyo nst de ama bn hissetmiyorm 😃😃 sonra sabah saat 9:30da doktorun yanına gittim alttan muane yaptı 4 cm açıklık lekelenme var dedi acil sezeryan çocuk yukarda dedi. Bi duygulandım vs annem geldi eşim kaynanam hepsi vardı genelmi yoksa spinal mı dediler genel istedim psikolojik olarak etkilenirim dedim. Ameliyat ekibi harikaydı hatta gülerek uykuya daldm uyandırdılar derin nefes aldm ve gözümü açtım çabuk ayıldım hemn ağrı kesicileri verdiler onda çok zorlandım vee sondaaaa beni çook zorladı nolur çıkartın diye yalvardım bn geldim oğlm yoktu yarım saat sonra geldi yanıma erken doğduğu için kontrol amaçlı aldılar sonra kalktm yürüdüm tuvalete gttim burdaki annelerr bol bol yürüyün demişdi gerçekten de öle bol bol yürüyün kızlar oğlm 1 hafta hastanede yattı solunum sıkıntısından dolayı şuaaan yanımda doğum hiç korkulacak gbi deği 😊😊