Kubos01 Kızlar dün doktorum ciğer geliştirici yazdı bana 2 yarın 2 de diğer gün vurdur dedi ama ilacı aldık reçetede 1 doz 1 doz yazıyordu acil öyle vuralım dedi ebeyi aradım çıktım yanına 2/2 vurulur dedi sizler n’aptınız
Zeynepkdr Kubos01 Bende dün 2 doz oldum bugün 2 doz olucam erken doğum riskim olduğu için yapmam gerekiyormus
Zeynepkdr Kubos01 Erken doğum riskim varmış suyum güzel bebeğin kilosu sağlığı yerinde çok enfeksiyon var ondan olabilir 🤷🏻♀️
Kubos01 Zeynepkdr doktorunuz dedimi bişey bence gayet iyi son haftalarda hızlı kilo alıyor canım asıl şimdi hızlı gelişir biz 27 de 1025 grdık gayet iyi dedi
Zeynepkdr Kubos01 Doktor gayet iyi kilosu boyu diyor suyum yeterli acilmam yok işte bakalim enfeksiyon için antibiyotik kullanıyorum 2 kutu haftaya nst varmış bakalım neler olacak bana dua edin erken doğum riskin var diyor işte sürekli 😓🙏🏻
Zero0 Kubos01 ben daha vurulmadım salı günü vurulcam iki tüp vurul dedi ertesi gün de doğum var zaten
Ummu_osman Zeynepkdr Rabbim yardımcın olsun canım 🤲🤲🤲. Sende kendin için sürekli dua et. Kaç haftaliksin bebek kaç kilo Gerçi yukarıda yazissin görmedim gayet iyimis. Benim 26+4 750 gram şuan :///
Ummu_osman Haftada kasılmalarım başladı 26. Haftada rahim ağzı uzunluğu kisaldigi için doktorum yatış verdi iki gün yattim 24 saat aralıklarla 1 defa vurdu simdi yine iğne yazmış haftada bir vurmam gerekiyor ama ciğer geliştirici mi bilmiyorum kasılmalar içinde ayrı bir hap verdi. 🤲 Zorlu bir süreç Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşeallah yavrularimız zamanın da gelir.