Esradefneminik Ezgi_hsyn Regl bitisimiz ve gunumuz ayni bende 28 nisanda gidecegim doktora ondan sonra 12 gaftada gelirsin ikili tarama ve cinsiyete bakariz dedi 😊
Selinayyy ParildayanYildiz 25 şubat son adet tarihim şuan 7+3 haftalığız uygulamaya göre çarşamba Allah nasip ederse hem net kac haftalık olduğumuzu öğrenicez hemde kalp atışlarını inşallah dua edin duyabileyim bu sefer kızlar
minikkurabiyelerinannesi [silindi] Smin amin rabbim hepimizin evladını bağışlasın onlara hayırlı uzun ömürler versin , sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin 🤍🤲🏻
Sedasvlms bir_pasa_annesi aynı valla özellikle kimyasal kokulara şampuan parfüm deterjan vs ilki çok iyi geçmişti ama 2. Baya çektirecek sanırım bunada şükür 🥰 nerde ikamet acaba
bir_pasa_annesi Sedasvlms ben o kokuları seviyorum değişen yok ama soğan şehriye kavurunca ölüyorum resmen benimde oğlum hiç eziyeti olmadı hamilelikte ama bu çektiriyor gene de şükür halimize Ben Gaziantep cnm sen
Ezgi_hsyn Mervisss cinsiyet miiii 🤗🤗🤗 keşke bendede 2lide söylese ben kalp atışı duydum bir ay sonra gel dedi oda 10. Haftaya denk geliyor nasipse tam bayram ortası inan zamanda gecmıyo son 17 günüm kaldı inşallah 🥰
Bebishannesi ParildayanYildiz son tarihim 8 şubat ultrason da 22 şubat çıktı mayısın 13 üne gün verdi cinsiyet ögrenmeye gidicem
sinemkiz Hzllll Hzllll sizinle irtibatta kalabilirmiyiz acabaaa :) burdan?? Ayyyy bende merak ettimmm saglikli olsunlar tek temennimiz oo sizinde ilk cocugunuz mu?
Asil_hatun ParildayanYildiz merhaba canm benimde 18 şubat son adet tarihim bugün 8+4 oldum kalp atışını 7. Haftada duydum şimdi kusmaktan her gün hastanelerde serumlarla yaşıyorum bakalım ne zaman geçecek 😭
Sedasvlms bir_pasa_annesi kocaeli uzakmışız yakın kimse yok arkadaş olup görüşelim 🥰🥰 aman sağlıklı sıhhatli doğsunlar da inşallah gerisi onemli degil
bir_pasa_annesi Sedasvlms ya evet uzağız ne iyi olurdu 🥰aynen cnm elbet geçer bu günler onlar iyi olsunda
ParildayanYildiz Dimpleee duyamadım 😔 boş gebelikmiş kürtaj oldum öyle kötü bir duygu ki Rabbım kimseye yaşatmasin
Dimpleee ParildayanYildiz Allah sabır versin çok üzüldüm bazı duyguların tarifi yok inşallah gönlünüze göre olur her şey en yakın zamanda 🙏