tubaaden Mrv06 ay bende bu gidişinde soracağım umarım terslemez çok heves ettim her ne kadar korksamda yeniden o sedyeye yatmaktan bakalım Bellini olur :))))) tüh olaydı en azından watsapdan konuşurduk nurdan bildirim gelmiyor bana sürekli gir çık halindeyim
tubaaden Mrv06 aynne hem haberdar olmuş olurduk . Sürekli buraya giren biri değilim giriyorum ama bildirimde gelmiyor ya bakmıyorum o yüzden . Akşam uyuya kalmışım ;/ :)
umranozby Elifimmm ınstagramda gizem hatipoglunu ve bir-çok ünlü yada fenomen hamisleri takip ediyorum her gün geziyorlar tozuyorlar hiç mı ağrınız acınız olmuyor siz gemileyseniz ben neyim diyorum artık 😨😐😐🙊
Elifimmm umranozby hiç deme ya pazara çarşıya gidiyorum pert oluyorum daha ev işlerini saymıyor..Canım onların yemek derdi yok temizlik derdi yok nolsun gezerler tabi 😒
tubaaden Mrv06 neden olamsin ne yapalım artık böyle idare et dz pazartesi yada salı öğle sonu büyük ihtimal Dr gideceğim şekerim 102 onu falan danışanın sezeryani soracağım kasımın kaçı diye .bakalım yazarım nurdan sana :)))
betuloflu Ben 31+1 günlük bebek çok iyi ama bende agrılar var sağ tarafımdakı böbrekte büyüme olmuş benek baskı uyguladığından dolayı 😢
KahramansemanurAdsoy 32haftalık olduk bizde ama Doğum yaklaştıkça ağrılar da artıyor artık eskisi gibi rahat hareket edemiyorum kasımın ilk haftası inşallah oğlumu kucağıma alıcam 🙏
Hanife2507 Zulal09 ben tam şubat tatili başlangıcına göre ayarladım Hocam sonra da rapor alabilirsek sonra da ücretsiz
Busranurasikk Son 76 günümüz hareketleri inanılmaz güçlü birde fazlasıyla gıdıklıyor 🙈 alışverişimiz bitti odamız da geldi bir yıka ütüle ve yerleştirmemiz kaldı, heyecansa tavan yapmış durumda 😂😍
Papatyali Tahinpekmezim çok şükür canım uyku problemi dışında bişeyimiz yok şimdilik 😂❤️ Sizde ne var ne yok kızın nasıl 🧚🏾♀️