SedanurAydnAta Msb2018 benimde 70 gün var ama banada ekim sonu gelecek gibi geliyor 😂 24 ekim benim doğum günüm 20 ekim eşimim 22 ekim evlilik yıldönümümüz 😂 ama 25 26 gün önce geleceğine hiç sanmıyorum 😂 ne kadar kalsa o kadar önemli 🍀🍀
Msb2018 SedanurAydnAta hahhaha çok iyi insallah istedigin gibi olur. Yaşnız enişte müthiş kurtulur 1 hafta içinde bütün yılı kapatıypr 😂
SedanurAydnAta Msb2018 ahaha bende onu diyorum ikimizin doğum günlerini düğünde birleştirdik 😂🤣 kasıma kalmazsa oda bize katılır 😂😅 gerçi çocuktan sonra böyle günlerin önemi kalmaz 🐣
Cansueliz SedanurAydnAta aynı durumdayız :) fazla kilo almadım Benin’le hamile olanların maşallahları var benim göbek minicik
Bahar46 Mehtapkz inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza sezeryan olsa ne zaman alır acaba merak ediyorum ya
tubaaden Mrv06 cnm Dr gittim gün söylemedi henüz erken dedi. Herşey iyi dedi 1 kilo olmuş kusaratoni çıkardı seninki ne kadar
Kadze Kagan_pasa2 araştırmaya gittim yatış verdi yatmadım 5 aaat sonra cıktım bidaha tövbe gitmem o hastaneye psikolojim alt üst oldu baska yerde bakcam doktor
tubaaden Mrv06 benimkinde kusurati var am Dr ya az ya çok gösterir USG diye düşünüyorum 1 kilo dedi uygulamalara falan baktım netten araştırdım Dr dahil normal dedi ama oğlum 1 buçuk kiloyu geckindi bir danisaydin dedim
Melisct94 Cansueliz 29 haftalığım bende son 77 gün 🙈 Şuanlık sıkıntım yok umarım hep böyle devam eder. 🙏🏻
CansuDemir Cansueliz 31+6 olduk çok şükür. Tahmini doğum günü 8 kasım,kalan gün 57.Ama oğlum önde gidiyormuş doktor 10-15gün önce de gelebilir kendini 37/38 gibi hazırla dedi. Şuan içerde davul çalıyor galiba 😂