Esracim Cansueliz kaç gündür Kasım anneleri açan yoktu valla sevindim 😀 benim son 69 kaldı. Şimdilik ağrı sızı yok şükür. Yarın hastanede giyeceğim gecelikleri alcam. Daha çoğu şey duruyor bakalim
Yesimalmila Cansueliz geçmiyor artık zaman 😕 uykusuzluklar basladi ahh şöyle bi havalar serinlese de azcık rahatlasak.
Hafizebdk Cansueliz valla geçmiyor bu pazar deli gibi alışveriş yapmam lazım. Hiç-bir şeyi tam değil, 🙄🙄🙄 şaka maka 16 kasima az kaldı 🤪🤪🤪🤪
Zulal09 Bugün itibariyle tam 7 aylık olduk eğer vaktinde gelirse doğuma 10 haftamız var 😊 ama seminerler başladığı için ayaklarımı uzatamadığımdan şuan çok zorluk çekiyorum uykusuzda bi gece geçirdim 🙄 Allah hepimize kolaylık versin sağlıklı bi dönem geçirmeyi nasip etsin 😌
Hayallerim Bizde bugün tam 28+1bal kabağı kadar olduk geceleri uyuyamiyoruz ve vu sicaklarda bunaliyorum ayaklarim ellerim.sismeye başladı bunların bile ayrı güzelliği var hamd olsun sağlıkla gelsin bebeislerimiz
Cansueliz Esracim hamileliğin en güzel yanı alışveriş hazırlığı büyük bi heyacanlar bekleyişi içimde olmamı
Handearsy Msb2018 benim de son 66 🙈 ama bana da bir iki hafta erken gelecekmiş gibi geliyor yoksa biz mi öyle olmasını istiyoruz artık zorlaşıyor çünkü ☺️
SedanurAydnAta Msb2018 benimde 70 gün var ama banada ekim sonu gelecek gibi geliyor 😂 24 ekim benim doğum günüm 20 ekim eşimim 22 ekim evlilik yıldönümümüz 😂 ama 25 26 gün önce geleceğine hiç sanmıyorum 😂 ne kadar kalsa o kadar önemli 🍀🍀
cinderella Cansueliz aminn inşallah ama gün yaklaştıkça bi korku sarıyo valla ne yalan söyleyim Alllah hepimizi kurtarsın sağlıkla kavuştursun bebişlermize 🙏🏻😊
Zulal09 Cansueliz Amiin gerçekten şafak sayıyoruz ama ben tersini sayıyorum eşime hergün şu kadar gündür hamileyim bu kadar gündür hamileyim diye 😅
Minnakkkk Cansueliz ayyyy bende oyleyım gece yastığı dört sekılede getiriyorum hep sırılsıklam ter oluyor alt üst edıp kuruyan tarafa yatıyorum 😀😀 hayatımda böyle terleyip koktuğumu bılmem 😂😂
Minnakkkk Son 70 😍 hadi kızım gel artık demekten kızım bıkmıştır herhalde 😀😀 cumartesı kontrol var uykusuz geceler başladı göğüs altındakı Ağrı dışında hıc bı agrım yok cok şükür 🙈 o da kaburgamı mı kırdı nabtı mınnak cok sıddetlı yatamıyorum hıc bısey batıyor cok
Minnakkkk Cansueliz küçük seyler bıttı gibi ama oda bebek arabası gıbı seyler duruyor oda ve besık konusunda cok kararsızım beklıyor bakalım nealıcam 😀kendıme de hıc bısey almadım henüz pijama falan
Minnakkkk Cansueliz ben zaten 1-2 olmadan yatağa girmiyorum boşuna ezıyet olmasın dıye 😀 sonra dedıgın gün saat başı yarım saatte bır uyanıyorum ama ben hıc öyle olmadım karnım acıksın yemek yıyeyım falan 😀 altı kılo aldım zaten 🙈🙈
serenimo 29+1 izne ayrılmak için 2,5 haftam kaldı, bir an önce çıkıp eksiklerimi tamamlamak istiyorum. Akşamları babasıyla sürekli konuşuyoruz ve tepki veriyor. Allah herkesin kucağına sağlıkla almayı nasip etsin
MerveBeyza serenimo 32. haftada hemen ayrılcak mısın bende 36 a kadar çalışıyım diyorum ama nasip bakalım :)
Yesimalmila Cansueliz o zaman da iyice agirlasicaz agrilar basliycak isinlansak soyle kasıma hemencecik alsak kucağımıza saglikla 😍