Deva22 Dün doğum yaptım bugün bebeğimi yoğun bakıma aldılar enfeksiyon yüksekliği yüzünden. Başına gelen var mı kaç günde çıktı moralim çok bozuk eve boş döndük diye 😢
mhmmddgc Deva22 Bazen 5 günlük tedavi Bazen 7 Bazende 10 güne tamamlıyorlar. Tamamen bebeğin Enfeksiyon değerine ve klinik bulgularına bağlı. Üzmeyin kendinizi elbet gelecek yanınıza
NBstn Deva22 çok geçmiş olsun canım benim ilk dogumumda aynısını yaşadım doğum yaptım ertesi gün ateşlendi bebek CRP su 11 çıktı 5 gün kuvozde kaldı ve çıktı çok ağlamıştım çok üzülmüştüm ama kavuştum bebeğime üzülme sen iyi ol oda olcak inşallah
Deva22 Deniz2961 geçmiş olsun senin de hemen yeni doğunca mi aldılar ay ben çok üzülüyorum napcan günler nasıl geçecek bilmiyorum
Deniz2961 Deva22 aynen cnm bnm kanamami durduramybca bn ameliyathnden GC çıktım.o ara emmedgi için şekeri düşmüş şekerli su vs vermişler snra vct kendini bırakmış enfksyn kpms
mhmmddgc Deva22 Yaşadığım için biliyorum zor olduğunu ancak annelik güçlü olmak demek☺️Bebişinin senin iyi haline ihtiyacı vae bunu hiçbi zaman unutma olurmu
Deva22 mhmmddgc Allah razı olsun onun için çabalıyorum ama sanki üç beş gün bile geçmeyecek gibi geliyor şu an
Deva22 Tulayyy- aynen crp yüksekmiş antibiyotik tedavisi başladılar bugün ikinci günü gelip emziriyorum sadece size de çok geçmiş olsun belli mi ne zaman çıkaracakları
Tulayyy- Deva22 ne öutlu sıze emxırtıyolar bzen sagıp goturuyorm temas yasak bebegımle🥹🥹 crp sı yuksek bebegımn bnmkı 1 haftadır yatıyor😢
Deva22 Tulayyy- biz emziriyoruz ama temas da tehlikeli olabilir diyorlar şimdi de onun için korkuyorum. Rabb’im sağlıkla tez zamanda kavuştursun eve boş dönmek çok zor
Tulayyy- NBstn bnm 8 gun oldu hala cıkmadı hastahneden acaba farklı bır enfeksıyon daha mı var bılemedm cok cnm skkın😔
NBstn Tulayyy- enfeksiyon değeri dusmesiyle alkaali düşünce çıkarırlar canım yokktur başka durum korkma
Balgunes Neden enfeksiyon kapıyorlar bende şuan yüksek enfeksiyon var serum tedavisi alicam acaba bizdeki enfeksiyon mu geçiyor şuan çok tedirgin oldum