nurcan_26g İlk önce sabah kalktım zaten artık beklemiyodum bile 40 hafta sonra insan kendini inandırıyo ki yok bunun niyyeti yok gelmeye😁, neyse eşim işe gidiyodu karnımı öptü o an böyle pıtt diye bişey hissetim, sonra biraz geçince iç çamaşırım ıslaktı sanki, bi baktım annaa işemişim😑 öyle utandımki neyse bi şüpede vardı belki işmememişim suyum gelmiş, neye kokladım baktım çiş kokmuyor ama yine inanmıyorum doğuracağıma ,sanıyorumki kaçırmışım😐 işte eşimin arkasıyca gittim dedim bu gün galiba doğurucam oda tamam doğurursan haber ver gelirim dedi oda inanmadı.eşim gitti böyle ayağımdan bir iki damlada yine su aktı sonra çamaşırımı falan değiştim yine, ped taktım. Başladı şimdii sancı, sanki kakakm var gidiyorum ıkınıyorum bişey yok , sonra sancım çok arttı oturamıyorum, uzanamıyorum kuzenime yazdım dediki dakika tut düzenliyse doğuracan, baktım 5,3,7, 10 yani çok düzensizdi .kaynanmla yaşıyorum geldi dedi oturamıyosun değilmi ? Dedim hayır dedi kızın geliyor😍.babamı aradım geldi hastaneye götürdü, yoldada bi güzel kustum ,neyse işte hastaneye vardık doktor baktı dedi tam açıklık doğumhaneye girdim 15 dakka falan sonra kızım doğdu çok şükür 😊.