Archenemy_56 renginnnock cnmm mutlaka kan tahlili yapılması gerekiyor inş korkulacak bi durum değildir bir yere çarpmadan kendiliğinden oluştuysa bu morluklar mutlaka doktor görsün
SutlacimiYedimmiBen renginnnock bnde birinden duymustum akdeniz anemisi olabilirmis tabi eger bir yere çarpmadıysa
Emedko renginnnock düştü mü bir yere mi vurdu cnm ?düşme vurma yoksa beklemeden acile gidin bi ihmale gelmez
Emedko renginnnock bilemiyorum ama pıhtılaşma bozukluğu olabilir. Lenf bezleriyle alakalı olabilir . Kullandığı ilaç var mı belki onlar yan etki yapmış olabilir . Doktora gitse daha kesin ve doğru bilgi verir .
Seymaaogretmenn12 Morluklarda dokunduğunda acı ve ağrı yoksa bir yere vurup çarpmadıysa kan ile ilgili bir sorunu olabilir mutlaka doktora görünmesi gerekiyor
Ebrucm renginnnock kanlarında düşüklük olabilir benimde oğlumun oldu niraz korktuk ama ilaçlarla düzeldi
Hatice_gzr2505 renginnnock ya kanı düşmüştür kaynanamın babanesi vardı beyaz kanı düştüğünde deri altına kan toplar mosmor olurdu bir ihtimal o bir de varis olmuş olabilir
Eclinass renginnnock Kırmızılık değilde morluk bendede oluyo ya bir yere vuruyorum fark etmiyorum yada kendiliğinden oluyo arada oluyo böyle ben Cok üstüne düşmedim
Eclinass renginnnock Kırmızılık değilde morluk bendede oluyo ya bir yere vuruyorum fark etmiyorum yada kendiliğinden oluyo arada oluyo böyle ben Cok üstüne düşmedim