Deletedmom05 Kızlar hamile kaldığım ilk zamandan beri tatlilardan nefret eder oldum. Ilk basta turşu ve zeytin cok yedim sonra tiksindim.. hala onları yiyemiyorum. Şimdide limona başladım. Öyle güzel gidiyor ki anlatamam.. kızın olacak diyorlar yediğine gore eksiyi diyolar. Ama inanmıyorum. Sizde durumlar ne. Bu arada 10 haftaligiz hâla tatlılarla aram yok
Mervee Deletedmom05 canm ben de aynı senin gibiydim ama paşamız geliyor, tatlı resmen çıktı hayatımdan, tam tersi olur derler ama olmuyormuş kendinden öğrendim 😊😊
sweetmother Deletedmom05 benim 20 hafta bulantim ve tiksinmem oldu onun icin eksi ve tuzlu seyker tukettim.bulantim gectikten sonra tatli seyelr yemeye basladim.ama ozellikle eksi yada tatli yedigim bsy yok suan hepsini de yiyorum.oglum olacak .cinsiyetin eksiyle tatliyla ilgisi yok galiba😀
Burcuk Deletedmom05 canım tatlı manyağı biriyim hamile kalmamla tatlı yiyince çıkarmam bir oldu. Hiç yiyemedim içim almadı. Aynı zamanda önce limon yemeye başladım limonata yaptım içtim. Sonrasında acı çekti canım. Oğlum olacak inşallah şimdi Tatlı tuzlu ekşi acı normale döndü
Sonay Deletedmom05 hiçççççç inanma yok ekşi ye Ayşe tatlı ye Hakkı he anam he ben ekşi aşerirdim oğlumda herkes kız olcak dedi ben erkek hissediyordum oyle oldu şuan ikinci gebeliğim portakal limon mandalina seviyorum bu seferde kızım olcak inş yemeyle alakası yok ama bulantısı çok olan kız olur diyorlar ne kadar doğru bilemem ama benim oğlumda rahat bi gebelik yaşadım ama şuan 19 haftada bulantım ANCA azaldı ben onlara inanmayın içinde ne hissediyorsan o oluyo bende ikisindede oyle oldu 😊
EliFurkan Ben tatliyi çok seven birisi olarak 4 ayima kadar hiç tatli yiyemedim. Hep eksi ve bol tuzlu şeyler, sonuc oglum olacak ☺ karnimda sivri değil, yani tüm belirtiler kiz gibi ama % de 10000 erkek 😅😅
Deletedmom05 Burcuk Ayy canım benim hep erkek cocuklarda oluyormuş 😁 simdi kendimi iyiden erkek sandım 😆😆
Busegurur Hiç alakası Yok aslında bende 20 haftaya kadar hep ekşi tuzlu yedim şuan tatlıdan vazgeçemiyorum oğlum olacak
Deletedmom05 Busegurur Evwt daha döner diyorlar onuda duydum. Bakalim suanda istek yok belki bende ilerleyen donemlerde yicem😁
Kmelikem Ye ekşiyi doğur Ayşe’yi sözü doğru değil sanırım ne kadar ekşi yiyen varsa hep oğlan 😂 Rabbim sağlıklı evlatlar versin hepimize
Deletedmom05 Kmelikem Aynen oyle imis canım . Aynen sağlıklı hayırlı evlat olsunlar da. Bizimkisi.meraktann😍😍
Gulsum94 Deletedmom05 12. Veya 13. Haftada tatlıda dahil olursa hayatına benim gibi prensesin olabilir ☺
Gonulbzkrt Deletedmom05 hiç alakası yok farkıyla bende deli gibi ekşi yiyordum ilk haftlarda şuan 22 hafta hala ekşi tuzlu şeyler yiyorum tatlı hiç yemiyorum ama erkek Allah'ın izniyle
Duygudrk İlk aylar deli gibi limon ve zeytin yedim mide bulantım gecmeye basladıktan sonra tatlı yemeye basladım oğlum olcak 😊
gizemgnll Deletedmom05 cikokatayı da cok yedim, limonu da günde ikişer tane yedim , erkek dediler değişmezse oğluşum olcak
sweetmother Deletedmom05 aynen malesef okadar surdu.hatta 20 haftadan sonra tamamen bitmedi sabah bulantilarim oldu.insalalh uzun bulantin olmaz.zor bi durum gercekten😞
Annesed Şuan tam 5aylığız yani 21+3 1 ay öncesine kadar turşu çok yedim ilk başlarda iştahsızlıktan hiç bişeyyiyemiyodum 1 aydır bıraktım turşuyu canım istemiyo oğlumuz olucak inşAllah 👶🏻👪💙🙏
EliFurkan Deletedmom05 Hayirlisi olsun hakkinda canim 😊 ama bu sene erkek senesi onu da göz onunde bulundur 😅
EliniVermiyorHayat Deletedmom05 ben oğlumda turşu okadr çok yedim ki şimdi tatlı istiyorum ve kızım olacak Allah nasip kısmet ederse👶
Birprensesannesi_ Deletedmom05 12 haftalıgız doktora yenı gıdecegız ama bılmedım cınsıyetı ne olacak 😂 limonu greyfurtu turşuyu oturup delı gıbı yıyorum aynı anda bide çikolata tüketiyorum 🤣