Onlyyou Arkadaşlar yapmadım olmadı azalttım ama bırakamadım hamile bayanların duası kabul olur lütfen aklınıza geldikçe dua edin son nefesime kadar şu sigaradan kurtulmak istiyorum lütfen Allah razı olsun
aslhankrhan94 Onlyyou Yanlış hatırlamıyorsam dr.mfk’nın sigara bırakmaya yardımcı bir ilaç önerisi var diye biliyorum. İsterseniz bir araştırın 🤔
asliu_ Onlyyou psikiyatriye gitsen daha yararlı olur, veya bazi hastanelerde sigara biraktirma polikliniği oluyor onlara basvur dua ile biraz zor
Deletedmom_110 Bunun için dua istemen saçma nefsinle alakalı bişey bizim dua etmemizle sigarayı bırakamazsın ne diyelim dua ederken a kişisi sigarayı bıraksın lütfen mi diyelim😅
Emedko Deletedmom_110 ay kimse yanlış anlamasn ama şu son yazdığın cümleye kahkaha attım 😁 tövbe estağfurullah
Deletedmom_110 Emedko Günaha sokacaklar beni akşam akşam😅😅daha ne kadar saçma postlar görebilirim derken daha sacmasini görüyorum 😅
aslhankrhan94 Onlyyou Çoğu ürünü hamileyken ve emzirirken kullanılabiliyor 🤔 ayrıca sigara da ilaç kadar zararlı malesef 🙈 Allahım yardımcın olsun 🤲