Burcuuuuu 23 haftslıgım kulağım sürekli akıyor ve tıkandı duymuyorum temizleten var mı acaba zararı olıuyoe mı bebege
Esracim Burcuuuuu ben bekarken temizlettim ama yıkama yaptırmadim. Bı sorun olmadı. Hatta geçen yıl doktor dedi gel temizleyelim. Gliserol verdi kendi kendine aktı içindeki. Doktora gitmeye de gerek kalmadı. Bebeğe zararı olacağını zannetmiyorum
BatuhanEsma Burcuuuuu Hiç korkma bende temizlettim makinesi var sadece çektiriyor içindeki pisliği bebeğe bişey olacağını düşünmüyorum o tıkanıklığı çok iyi bilirim çok fenadır 10 senedir temizletiyorum çok geçmiş olsun cnm
Laurenkiz Merhaba, geçmiş olsun, benim de 25.haftada tıkanmıştı kulaklarım, önce bir solisyon hazırlandı bana özel, birkaç gün kulağıma damlattım, sonra 2 gün sabahları yavaş yavaş temizlediler kulaklarımı, Herhangi bir zararı yok bebeğe ya da size, zaten gebeliğe uygun damla ve ilaç kullanılıyor, ayrıca kulak burun ve boğaz tıkanıklığı ya da hastalığı önlem alınmadığında sizi ve bebeğinizi olumsuz etkiler, basınç dolayısıyla kan basıncınız ve kanınızdaki oksijen miktarı değişir vs, Bir an önce temizletin bence🙏🏼🙏🏼
Burcuuuuu Tesekkür ederim memlekete geldik bi hastanenin KBB si işi bırakmış digeri ameliyattaymıs bi nasip olmadı