mirayveannesiii Kızlar benim makinamda bebek ayarı vardı ve 3 saatti ben onda çalıştırdım şuan yıkanıyo bir problem olur mu çok korkuyorum şuan herkes kısa programda yıkaman gerekiyordu diyor 😔 kıyafetlere bişey olur mu acaba 😒
serpilctn mirayveannesiii 3 saat çok değil mi ya daha yeni aldınız temiz bi 15 20 dk ya verin yeterli sadece bi su görsün maksat o
mervesglm mirayveannesiii hiçbişey olmaz. Onlar ne şartlarda dikilip kesiliyor bir bilsen 90 da yıkamamak için zor dayanırsın. 3 saat olması uzun gibi sanki ama derecesi önemli.
CansuDRY mirayveannesiii Süresinden ziyade kaç derecede yıkadığınız önemli. Çok sıcak değilse bir şey olmaz.
mirayveannesiii serpilctn ya bebek programı vardı diye onda yıkayayım dedim oda 3 saatti acaba kıyafetlerde bir sorn olur mu😒 çok üzüldüm ya keşke öncesinde sorsaydım😶
mutluaile11 mirayveannesiii canım hizlandirma yokmuydu bebek programinin ayarlasaydin keşke dereceyi 40dan fazla yikama
mervesglm mirayveannesiii aldığın eşyaların kalitesine bağlı ben bazen çok pis olduğunda yada çok beklemişse 60ta bile yıkıyorum 😂 ve hiçbir çekme yıpranma vs olmadı. Tabi sürekli yapmamak lazım onuda. Korkma yani. Gerçekten ilkte 30da yıkamak hiç hijyenik gelmiyor bana.
Acemianne__ mirayveannesiii 40 dereceyse bişey olmaz uzun uzun yıkanır biraz fazla kırışır ama bozulmaz 😬😬
Rabiaugur Yeni aldığınız kıyafetlerin hepsini birlikte mi yıkıyorsunuz bende yıkıycam da beyaz renkli diye ayırmam gerekiyor mu kısa programda 30 derecede yıkmayı düşünüyorum
hunilimom Rabiaugur tabi ki siyah beyaz renkli ayırdım hepsini öyle. Yıkadım bazı pembeler soluyor kirmizilar renk veriyor 30 derece 30 dk yetiyor
mirayveannesiii mutluaile11 hızlandırma var ama bebek programında olmuyor mesela pamuklu ayarında 2.30 saat yıkıyo hızlandırınca 1.20 düşürüyor ama bebek programında nedense olmuyor
Deletedmom7373700 mirayveannesiii eee makinayı kapatın o zaman madem içiniz rahat etmedi. İptal edin yıkamayı. Daha düşük bir programda yıkayın içinize sinmediyse zor bişey değil sonuçta
mirayveannesiii Deletedmom7373700 aa ben düşünememiştim çok sağol. Makinayı kapatsam da çalıştırdığım için içinde su olduğu için kapak asla açılmıyor.
Elfs mirayveannesiii neden kısada yıkayasınız ki ben bebek kıyafetlerini asla kısada yıkama taraftarı değilim. Mağazalarda yerlere düşüyor atılıyor vs ben de hep uzunda yıkadım hiç bir şeyde olmadı.
Elifkc mirayveannesiii benimde makinemde hijyen programı var bende o onunla yıkadım 2bucuk saat kadar süresi. Bişey olmuyor. İçin rahatlamış olur, bana ne kadar uzun yıkanırsa o kadar temiz olmuş gibi geliyo 😁😁
mirayveannesiii Elifkc öyle zaten çünkü bebek kıyafetleri gerçekten çok elleniyor sağı solu mağazalarda olsun kargoyla aldıklarımız olsun kesinlikle kısa programda temiz olacağını düşünmüyorum