ebru512 Kızlar sizce alınmalı mı yoksa doğumdan sonra ihtiyaç halinde alınır mı hastaneden kocayı gönderip Apar topar aldırmaktansa alsam dursun diyorum bi yandan da boşuna para vermek istemiyorum sizce???
bussraozturk ebru512 bence alınması mantıklı bende aldım. Çalışmıyorum evde olacağım ama ilk zamanlarda gelmezse sağarım ve sütüm olursa sağıp dolaba koymayı düşünüyorum. Çevremdeki insanlar o şekilde yaptıklarını söylediler ve tavsiye ettiler.
Elfs ebru512 ben de bu konuyu araştırdım lazım olunca hayat kurtaran bir şey ama lazım olmayadabilir. Olmayanın olmamış. Hastaneyle görüştüm almana gerek yok kesin lazım olacak diye bir şey yok dediler olursa da biz veriyoruz dediler almaktan vazgeçtim. Lazım olursa eşin alır gelir olmadı.
Cansu1- Ben alcam kuzu doğumdan sonra işe başlayacağım için her halükarda lazım olacak zaten fiyatlar uçmuş bari daha da uçmadan alayım belki sütüm de gelmezse elimin altında olur
tucedmrtas Ben ne olur ne olmaz diye lansinoh elektrikli aldım dediğin gibi apar topar gidip almaktansa dursun kenarda hem artık herseye o kdr zam geliyor ki ben 750 TL aldım daha geçen gün, fiyatı artmış. Doğurana kadar kaç para olur allah bilir
Elif_ztrk ben almayacan evdeyim zaten surekli sutum de gelir bence zalmama gerek kalmaz diye dusunuyorum