gebEbee Arkadaşlar biberon ve emzik konusunda karar veremiyorum araştıran bilgisi olan fikir verebilir mi ☺️ Siz hangi marka tercih ettiniz ?
Mysaa gebEbee bebek hangi marka alırsa 😂 sen git avent al özen bebeğin kiraz uclu 5 liralık emsin ya da hiç almaz ben dogdugundada verdim nuk avent almadı 10 gün ugrastım gene almadı ne emzik ne biberon o nedenle pahalıymıs ucuzmus biraz hikaye 😊😊
Cansuada24 gebEbee emzik avent ultra air aldım biberonda lansinoh kullanıyorum gayette memnunum ikisinden
Zynp44 gebEbee avent aldım emzik biberon dr browns aldım cam antikolik en çok memnuniyet bunlarda vardı kullanan arkadaşlarım da çok memnun bizim 12 günümüz kaldı daha denemedik ama inşallah bebeğim de sever ve tutar
Turkaninalli gebEbee Bende çok araştırdım emzik olarak phılıps avent ultra air onu baya baya öneriyorlar. Biberonda yine phılıps avent sarmal başlıklı olanı çok övüyorlardı.
PrensesFiona gebEbee biberon kesinlikle lansinoh çok memnunum. Emzik olarak da wee kullanıyorum kızım çok tutmuyor. Bibsi deneyeceğim.
Ccaannsseell gebEbee Biberon olarak Philips avent aldım. Birde lansinoh göğüs pompası aldım. Onun içinde de lansinoh’nun biberonu var. İkisinide deneyeceğim bebeğim hangisini severse onunla devam edeceğim. Emzik kullanmayı düşünmüyorum oyuzden almadım.
mirage333 Ccaannsseell ben pompanın icinde 2 tane biberon olmasına ragmen tekrar 2li set biberon aldım. Abartmısmıyım acaba 😂 belki su mama icin falan kullanılır diye düsundum ama eminde olamadım.
Nazlimom gebEbee awent aldık awenti tuttu biberonda lansinoh almıstım onuda tutuyor memeyide reddetmedi🌸
mirage333 gebEbee emzik philips avent, biberonda lansinoh (süt sagma makinamla ayni olsun diye) aldım ben.
Ccaannsseell mirage333 biraz fazla olmuş sanki ☺️ ama illa ki hepsi zamanla sırayla kullanılır. Tabiki bebişlerimiz hiç biberon kullanmak zorunda kalmazlar inşallah 6. Aya kadar 🙏😍