Emine131019 Kızlar ben 37 haftalık hamileyim Medipol Saadet hocaya gidiyorum salı günü muayenem var ama normal doğumdan aşırı korkuyorum sezeryan istiyorum doktorum.da bakalım bir ona göre karar veririz dedi en son zorunlu sezeryan ile isteğe bağlı sezeryan arasında çok fiyat farki var Doktorlar yardımcı oluyor mu herşey normale Uygun olsa da yönlendirir mi acaba zorunluya bilginiz var mı acaba
Mysaa Emine131019 normalle deneyip eğer doğum gerçekleşmezse zorunlu sezaryene tabi olursun ya da doktorun girşini o sekil de yapacak aslında doktorda da bağlı olabilir ama catın dar acılman olmaz vs bu sekil de olur genel de bebek tehlikeye girmesin diye
melikeguneyozalp Zorunlu sezaryen kapsamına çatının dar olması, açılma olmaması, bebeğin kalp atışlarının düşmesi vs gibi durumlar dahil oluyor. Her şey doğasına uygunsa zannetmiyorum zorunlu sezaryen dahilinde tutacağını.😇
Emine131019 melikeguneyozalp teşekkür ederim valla stres oldum düşünmekten normal yapmam arada da 2 bin TL fark var zorunlu ile isteğe bağlı düşünmekten erken doğurcqm 😂
Emine131019 Mysaa bugün sancım vardı vajinal muayene ettiler çatin normal doğuma çok müsait denildi ama ben hiç istemiyorum kendi doktorum da. O şekilde giriş yapabilir mi diye rica da bulunacam belki yapabilir