Bebekgibi Deleted4445656 ilk aylarda hurma düşüğe sebep oluyormuş gebe izlemde öyle söylediler sadece son aylarda doğumu kolaylaştırmak adına yiyebilirsiniz dediler. Yemeyin çok başındasınız
Mavisperi Deleted4445656 doktora inanmayıp neden buradaki insanlara soruyorsunuz ki ????🤔 tuttuktan 10 kilo hurma yemeyrceginize göre??? Herseyin fazla zarardır zaten yani bundan ne var
Deleted4445656 Bebekgibi dün ve bugün 1 adet yedim sonradan dank etti🙄 bundan sonra yemiyim bari teşekkürler
Bebekgibi Deleted4445656 aile hekiminize gidin orda gebe izlemde hemşireler oluyor. Hamile olduğunuzu bildirin ora tüm bilgileri veriyor. Ben özel bi klinikten doğum paketi aldım ancak. Aile sağlığı merkeziylede irtibat halindeyim. Aşılarınızı falan takip ediyorlar.
Deleted4445656 Mavisperi doktora inanmıyorum diye bir kelime yazıyor mu orda!? Her doktorun dediğini doğru buluyorsanız işiniz var sizin biz çok doktor hatası gördük
Mavisperi Deleted4445656 ordada her doktora inanırım diye bir cümle yazmıyor ama bu kadar basit birsey icin kendisine guvenmiyorsam dahada gitmem zaten
Damla1995 Bende 11 hafta 2 gunlugum acayip deli gibi yiyesim var 3 4 tane kesmiyor ki devamini getirmemek icin esim elimden aliyo resmen o derece 😭😭😭
Deleted4445656 Damla1995 yemeyin yemeyin 3-4 tane iyidir yine🙈 başka şeylerle isteğinizi önleyin tedbir bizden takdir Allah’tan tabi ☺️🌸
eslemesila Deleted4445656 valla ben 7. Haftadan beri deli gibi yiyorum canım çok istiyor düşük olacağını sanmıyorum mucizevi bir besin bana göre
Emirin_Annesi02 Deleted4445656 31 haftalığız biz de. Günlük 2 tane yiyorum ama yine de erkenden bişey olur mu diye düşünmüyor değilim
Deleted4445656 CansuDRY evet böyle şeyler okuyorum yüzden emin olamadım danışmak istedim neyse aşermedigim sürece yemiyim o zaman gerek yok😅
Nergissi Deleted4445656 bir iki taneden bir şey olmuyormuş ama insan tedirgin oluyor yemeyin bence. Doğumu kolaylaştıran her şeyden uzak duruyorum canım çekse bile
Deleted4445656 Nergissi kesinlikle doğru söylediniz insan tedirgin oluyor bide tedaviyle uğraşanlar daha temkinli oluyor malesef 😔