Pambuk Benim annem şeker hastası olduğu için 75 yaptılar onu doktor söylüyor. Kilo, aile şeker hast. Vs ye göre değişiyor. Umarım sonucun temiz çıkar.
Yahyaaliannesi Benim de bebek önde gidiyor die 75 gr dedi ama saglikocaginda yaptır dedi. Saglikocagida 50 gr yapıyor mis mecbur hastaneye gidip yaptirmam gerekiyor. Özel e gidiyorum ayrı ücret ödemem gerekcek mı acaba
MiracAlpinveUmutunAnnesi Yahyaaliannesi valla orasini bende bilmiyorum 3 gun onceden diyet verildi onu uyguladim sonra 75 gr yukleme yapildi
Yahyaaliannesi MiracAlpinveUmutunAnnesi benim doktorum kağıda 75 gr yazmış ben sonradan farkettim o an soramadım. Saglikocagida biz 50 gr yapıyoruz 75 gr için hastaneye girmen gerekiyor dedi. Ama benim doktorum da diyet fln demedi hiç. Kafam karıştı benim de. Doktorumu aradım 50 gr yapıldığında şekerin çıkarsa tekrar 75 gr yapılması gerek dedi yani iki kere yapilcak. Bende önce hangisini yaptirsam kadar veremedim bir türlü
Pambuk baharclk aç 75 1. Saat 155 2.saat 94 çıktı. 75 mg ın olması gerekenlerinin altında üçüde. Doktorum yinede dikkat et dedi ve aile hekimi her gidişimde açlık şekerimi ölçüyor.
baharclk Pambuk Sorun yok yani anladm sağlık ocağı yapıyorsa sıkıntı yok kaç haftalarda olması gerek 23te olrmu msela
MiracAlpinveUmutunAnnesi Yahyaaliannesi benim doktorumda 75 gr yazmisti diyet verdi 3 gun uyguladim 3. Gun gecesi 12 den sonra hic birsey yemedim sabah hastanede aclik kani aldilar sonra glukozu ictim 1 saat sonra bidaha kan aldilar 2 saat sonra bidaha sonra sonuclar cikti doktoruma gosterdim iste
Yahyaaliannesi MiracAlpinveUmutunAnnesi bana öyle demedi benimde kafam karıştı yani nasıl yapicam diye
MiracAlpinveUmutunAnnesi Yahyaaliannesi doktordan doktorada degisebilir herkezin bilgisi farkli zamanin varsa baska bi doktorada gidebilirsin