Semaaa321 Sedali1 ben 1. Ayda kullanmaya başladım 3. Aya kadar doktor simdi biraktirdi çok iyi geldi o bana mutlaka kullanın ihmal etmeden düşük tehlikeniz varsa çocuğun tutunmasini sağlıyor
Sedali1 Semaaa321 Kasıklarıma vuruyordu sürekli hareketleri ağrı yapıyordu dünde belimde çok ağrı oldu hastaneye gittik ilacı verdi bişey de demedi o yüzden sordum ya
Elibo Satiyeak her türlü düşük önleyici ama risk olmasına gerek yok ben 10 yıldan sonra oldugu için doktor tedbir alalım dedi ve verdi . En azından kafam rahat oldu .
Ceydaa61 Sedali1 29 haftalığım. Kanamam var dünden beri kullanmaya başladım. İçiniz rahat etsin rahatlıkla kullanabilirsiniz
Sedali1 Ceydaa61 kanama tarzı birşeyimde olmadı kasık ve bel ağrım vardı bide hareketlerini hep kasıklarımda hissediyorum yoğunlukla
Ceydaa61 Sedali1 doktor verdiyse vardır bir bildiği ama içiniz rahat etmezse başka bir doktora daha danışın isterseniz
Ecetiryaki Sedali1 Ben 31+4 oldum 4 gün önce progestan kullanmaya başladım doktor bana vajinal yoldan almamı söyledi ben öyle kullanıyorum 🤦🏻♀️ Cinsellik, ağır iş yasak uzanıp dilen gibi şeyler söyledi.