Nostalgiaplatz Kizlar bu iki biberon arasında kararsız kaldım. Kolik bebekler icin gaz sorunu ve anne memesini unutturma sorunu olmaması için hangisini önerirsiniz? Birazdan alışveriş yapacağım ama karar veremedim yardımcı olur musunuz
Egeli Nostalgiaplatz biz dr browns kullaniyoruz cok memnunum gaz yapmiyor, bence browns al ama sen bilirsin
deletedmom6295 Nostalgiaplatz mimijumi tercih edeceğim görümcemkullandı ve çok memnun kaldı biraz fiyatlı ama bebeğim için herşeye değer
Nostalgiaplatz Egeli icindeki hortumun temizliği zor o yuzden cok hijyenik temizlenmiyor diyorlar dogru mu peki?
Nostalgiaplatz Mimijumi nın de anne memesi formundaki görünümünü ve kullanışıni beğendim ama madem dr browns diyorsunuz👍
Egeli Nostalgiaplatz canim onun temizlenmesi icin malzeme var biberon ile birlikte minik bi firca var zaten kutuda 120 ml liginden al dene,
Egeli Nostalgiaplatz veriliyor canim minik bi cubuk fircali ucu onunla temizleyebilirsin icindeki aparati
Nostalgiaplatz Medela diye bi markanın da biberonunu cok övdü üst komşum. Philips aventten memnun kalmayıp medeladan cok memnun kalmış