Balevlat kızlar 36+5gunluk olduk herşeyimi yıkadım ütüledim hem kendiniz hem bebeğini için neler koyuyorsunuz neyden kactane koyduğunuzu yaza bilirmisiniz ☺ şimdiden teşekkürler
Nidalperen öncelikle saglıkla kucağına al bebeğini inşallah canım 😘 😂 Anne için: lohusa pedi, lohusa atleti,lohusa göğüs bezi, havlu kağıt , ıslak mendil, 3 adet pijama takımı tabi ben konsept için 3 koydum 2 yeterli. Diş fırçası+macun makyaj malzemelerimi düzleştiricimi bıraktım Bebek için: agız mendili 5-6 kaç tane koymak istersen. Islak mendilini-bezini 2 adet hastane çıkış seti bir tanede de ben alt üst pijama bıraktım ihtimallere karşı bir adet yün bir adet penye battani kundak yapmayı sevmem ama büyüklerimiz 1 ay Sararız dediği için kundağını da koydum umarım yardımcı olmuşumdur ☺️❤️❤️❤️🙏🏻
Esen ben bebek icin : 1 adet doğunca hemşireyi vermek icin zıbın 3 adet tulum eldiven şapka takım 1 adet 5li hastane çıkışı 1 adet yedek zıbın takım 6 adet citcitli badi 2 adet muslin ortu 2 adet penye battaniye 1 adet kalın battaniye (fermuar li aynı zamanda kundak oluyo) 6 adet ağız mendili 3 adet çorap 2 adet omuz mendili 1 paket bez 1 paket ıslak mendil 1 paket temizleme pamuğu Bebegi ilk doğunca tutsunlar diye havlu Yedek eldiven sapka Benim icin: 2 adet 3lu pijama lohusa takimi 1 adet 3lu gecelik takimi 1 adet gecelik yedek 1 adet pijama yedek 2 adet emzirme sütyeni 1 adet emzirme önlüğü 1 paket göğüs pedi 5-6 adet iç çamaşır 3 adet atlet Depend Göğüs kalkanı Göğüs ucu kremi Lohusa terliği taç Bitane yedek terlik Havlu Tarak dua fırçası diş macunu Makyaj mal. Ayrıca Kapı süsü.kuvöz eteği. Çikolata eklencek doğuma yakın