Deleted4445656 Haftada göğüs sızı ve agrısı azalması normal midir sizce 7-8. Haftada kesik acısı gibi oluyordu bugün kontrol etti azalmış gibi büyüdükçe belirtiler azalır diyorlar doğru mu acaba
ZMM8888 Deleted4445656 canım bnmde 7,8 haftalarda öyleydi ama her gün değil mesela iki gün çok ağrıyor sa iki gün hafifliyor bugün hiç yok denecek kadar az bnce normal bı durum
Caglaasya Deleted4445656 ben şuan 11+6 oldum benim de göğüslerim ilk başta taş gibiydi şu an baya yumuşadı hassasiyet azaldı uçları ve kenarındaki renk koyu renk ama hala
Demirssmomm Deleted4445656 33.haftadayım. 🙋🏼♀️Hamilelik boyunca ara ara sızlayacak ara ara taş gibi olacak ara ara pamuk gibi olacak hamileliğinizi unutturacak..
Fnd92 Normal bi durum korkmayın bazı haftalar beta hcg hormonu zirvede olurmuş agrı sızı o yüzden panık yok 🥰
Deleted4445656 Caglaasya benimde öyle koyulaşması falan var Perşembe gittim daha doktora bıraksalar orda yatıp kalkıcam 🙈
Deleted4445656 Demirssmomm inşallah oraya kadar gelebilsek ikizlerimle rabbim nasip eder inşallah ☺️🤲🏻
Demirssmomm Deleted4445656 inşallah sağlıkla gelsinler 🌸 sütyen veya yarım atlet kullanın mutlaka, kas kuvveti aynı olmadığı için sarkma yaşabilirsiniz hele ki ikizlerle..