Smyye1B Anneliff. Valla pek öyle yer yok eBebek, breeze ,civil, yakışanlar(hiç doğru düzgün birşey yok), ulugazinin arkasında bir yer var ismini hatırlayamadım ulgazi ile ikizli çeşmenin arasında kalıyor orda beğendiğim şeyler oldu mesela.
bebisveannesiiii Anneliff yakışanlar bebe dünyası diye bi mağaza var orası çok uygun canım ben bugün alışverişimi ordan yaptım izmitte de şubesi var diye biliyorum Instagram dan bakabilirsin istersen yakisanlar_bebedunyasi sayfa ismi
Esilamasal Merkeze yakinsaniz belsanin orda yakışanlar var orası genelde uygun oluyor şuan internette de çok güzel bir indirim var
Anneliff Smyye1B ben baska bi hamilelik uygulamasinda daha sordum ordada yakisanlar ve ozdeller demislerdi baska soyleyen olmamis
Esilamasal İnstegram da moda gezgin diye bir sayfa var şuan indirimleri paylaşmış bir bakın isterseniz çok güzel ürünler çok iyi fiyatlara düşmüş
Anneliff Esilamasal modagezginin attigi linklere baktim bugun ben 521 liraya aliyordum bisuru sey sectim tam karttan cuzdana para yuklerken indirim bitti bi baktim sepetteker 1029 lira olmus ne kadar uzuldum bir bilseniz nasip 🤷🏼♀️
Esilamasal Anneliff üzüldüm yaa nasip diyelim siz yine takip edin böyle sayfalar indirim haberlerini veriyor sürekli
Annevecanliblog Anneliff outlet lcw ve ncity breeze. Kızıma 5 tl tayt oğluma 13 tl üst aldım en son 🥰 Yani biraz karıştırmak gerekiyor askıları ama ikinci bebeğim. 1.ye hep buralarfan aldım en uygun ve kaliteli mağazalar bence
Anneliff Annevecanliblog bakicam bende insallah bi sekilde halledicez o kadar cok qlinacak sey var ki basim döndü artık 😄
nmtock41 Anneliff civilden aldım çoğu şeyi bana uygun geldi bi de akça caminin alt sokağında bebe giyimciler var oralardan da ilk ay için çok uyguna zıbın eldiven vs aldım
Anneliff nmtock41 ben izmite yeni tasindim hic bilmiyorum ama akca camiyi bulup ordan ilerlerim artik 😊