Mouradi Peperonni Ahaha aynı düşüncedeyis kıız 😂😂😂 ayy İnşaAllah öyle olurda Bu pakette bitsin” e ardı hocam deseydin ya bitsin” kullanma mı ya tekrardan kullan diye,en iyisi canım kullan ne olur ne olmaz gittiğinde sorarsın unutma amaa bunuda sormayı 😅
Peperonni Mouradi Kız geçen Renkli gösterdi ondan unuttum heyecandan 😂 hiç beklemiyordum bir anda açtı. Sonra sorular kaynadı 😂😂😂😂
Minikmucizem0 asliu_ çok şükür 🙏 benimde carsamba kontrolüm var inşallah bendede bı sıkıntı çıkmaz dua et 😊
asliu_ Pnaar34 bugun gittim doktora normal çıktı hersey cok şükür servikal uzunluk iyi dedi bebek de iyi makat gelis suyu falan normal dedi kilosu da guzel cok şükür
asliu_ minikportakal doktora gitrim cok sukur hersey normal çıktı servikal uzunluk iyi dedi, suyu falan normal bebeğin kilosu da iyi cok şükür 🙏🏼
asliu_ minikportakal nstde hafif sanci çıktı kan verdim serum takıldım suanda 🥲 insallah bisey cikmaz servikal uzunluk iyi erken doğum riski falan yok suanda dediler sadece sanci gercek mi yalanci mi anlamak icin serum takılıp tekrar nst baglanacak sanırım cok panik oldum 😢😢
Sultaner Merhaba ben de 27. Haftadayım hanımlar şey sorcam sertleşme yine ara ara oluyor bende zaten serklaj oldum ama bu hafta pubis üstü yani alt karında ağrı ve kasıklarda gerilme ağrı hissetmekteyim yaşan var mı
Sultaner asli-95 bende öyle ummak istiyorum umarım büyüdüğü içindir yarın dr a gidicem randevu aldım serklajlıyım ben o yüzden paniğim bence siz de rahim ağzını ölçtürün önemli kasılmalar erken doğum belirtsi çünkü
asliu_ Sultaner bana rahim agzi uzunluğu iyi eeken dogum riski yok suan dedi yalanci mi gercek mi sanci anlamak icin serum taktilar bir de idrar yolu enfeksiyonu falan var mi bakmak icin kan istediler
asliu_ asli-95 ben de sadece ultrason baktırmak icin gittim, nst istediler nstde de sanci cikti dediler serum taktilar simdi serumdan sonra bidaha nst bakacaklar sanırım cok panik oldum ya insallah bisey olmaz
asliu_ Minikmucizem0 nstde kisa sanci çıktı 😌 serum taktılar simdi kan sonuclarim iyi insallah bisey olmaz
asliu_ minikportakal serumdan sonraki nst normal çıktı cok şükür bisey yok dedi erken dogum riski yok kan sonuclarim da normal cikti