Halis25 Merhabalar kızlar gebelikte hangi güneş kremini tercih ettiniz ? Bir sürü marka var aklım karıştı karar veremedim. İçerik kısımlarında boğuldum 🥲
MucizemmBenimm Halis25 benimde bugün randevum vardı doktoruma sordum ve o da solante pregna önerdi 👍🏻 Onu alacam inşaAllah bende
Aselasaf Halis25 siveni doğal içerikli bebek güneş kremi var ondan alıp kullanacağım içeriği temiz olduğu için . Ben hamilelikten önce kullanıyorum solanteyi çok iyi bir koruyucu ama şuan emin değilim onun için bebek güneş kremi tercih edeceğim.
EryaCa Halis25 Daha önce solante pregna kullanıp çık memnun kalmıştım şu anda tekrar aldım kullanacağım
Smrvky Tasbebek eczaneden mi aldınız internetten mi acaba orijinalliği konusunda şüphe ediyorum bende alacağım da
Halis25 MucizemmBenimm içerisinde titanyum dioksit olduğu için çekimserim ona karşı bende ama kararsız kaldım 🥲
Aylar Smrvky ürünü aldıktan sonra bi tane uygulama var ordan onayşatabikiyprusnjz orijinal olup olmadığını
siriniko2511 Hamile kalmadan önce de la roche posay kullanıyordum yine onunla devam edicem. Çok çok memnunum. Dermotologum hep onu önerdi cilt tipime göre. Solante de tercih edilebilir iyi markadır. Ondaki beyazlatma olayını sevmiyorum sadece
Niyetim Merhabalar bende doktoruma sordum aslında krem önermiyorum dedi çünkü d vitamini ihtiyacın var dedi Kullanacaksan da az sıklıkla kullan dedi 30 faktör krem almayı düşünüyorum