Buglemddd evet şimdi geldim eve size yazıcaktım bende 😊 ilk önce şunu demek istiyorum ki eğer bi dr size ilk seferde fetal dna veya diğerlerini yaptır derse ikinci bir doktora daha gidin tek doktorla kalmayın. Cumartesi günü gittiğim Erbil Cakar beyden ben memnun kalmadım açıkcası. Adam bize ilk seferde hemen fetal yaptırın falan dedi. Ense kalınlığını 6.4 gördü diye. Ben bi doktora daha gittim bugün keske ilk seferde buna gitseydim. Aldigi parayı hakediyor yanı. Baktı etti benim oğlum kafası arkaya doğru yattığı icin doktor bebek makat gelişli biraz zor alıcaz ense ölçüsünü dedi baya bi uğraştı falan sonunda bir tık alınır vaziyette oldu 😂 aldı ve 5 çıktı. Hatta adam dediki bu bile belki fazla çünkü normal şöyle durması gerekiyor dedi gösterdi nasıl durması gerektiğini falan. Erbil dr da diyebilirdi mesela makat gelişli bu durumda zor alınır falan diye. Velhasıl kelam Allah’a şükürler olsun ki hiç bir sıkıntı çıkmadı diğer organları, sıvısı iste aklınıza gelen seyler hepsi iyi cok şükür 🙏 dualarımın karşılığını aldım bu iki günde cok seyler düşündüm cok dualar ettim ve cok ağladım rabbim yüzümü güldürdü 😊 darısı tüüüm bu şekilde olanlara, bu testleri yaptirmak zorunda kalanlara insallah rabbim sizinde yüzünüzü güldürsün 🤲🏻😘