Cansugamze_ Mrv58 sadece istemsiz kasıldım birz ama dikiş yerim uyuşuk olduğu için hissetmedim hiç orayı
Mrv58 Cansugamze_ hmm anladım teşekkür ederim cevapladiginiz için. Bu arada karnınız da hala uyuşuk mu benm uyuşuk su an da
Sinemfidan Mrv58 uyusuk olmazmi kiz benm uc sene bitiyo hala uyusuk gecmiyor doktor jel filan sürüyor oraya ama hiç hissetmiyorum 😂😂
Mrv58 TugceArslan hmm bnm ara sira oluyor kanamam eğer biterse hemen yapmayı dusunuyrm da dikis acır mı diye tereddütlü tüm😅
Cansugamze_ Mrv58 geçmiyo valla ağda da hiç hissetmiyorum dikiş yerimi 😂😂😂😂şimdi 2. Bebeğimi bkliyorum eylülde inşallah bu sefer hiç hiç hissetmiycm heralde 😂😂😂
Mrv58 Cansugamze_ 😂😂sünger gibi bende diyorum 40 çıkınca geçecek galiba diye😂 sağlıkla al inşallah bebisini kucagina
Sinemfidan Mrv58 yok yok bu gecmeyeninsen yillar sonrasini bilmiyorum ama biz uc seneyi devirdik ikinci olacak simdi onda komple kaybederim orayi heralde 😂😂😂😂
burakveannesi Mrv58 benim normal dogumdu o yüzden erken yaptırmıştır son anda sezeryana döndü 41 e kadar bekledim sonra 35 i zor bekledim